3 Tempat Makan Best Western Di Ijok, Selangor

| November 1, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Ijok, Selangor | Khalifah Media Networks – Tiba-tiba perut lapar? tapi dalam masa yang sama anda sedang berada di tempat lain sama ada bercuti mahupun atas sesuatu urusan. Kebiasaannya apabila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Pernahkan terfikir?

Ok, jangan risau di sini kami bantu anda dengan memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap boleh anda kunjungi jika berada di Ijok, Selangor. Kalau dekat dengan tempat penginapan anda, kenapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh, mari kita jamu mata dan buka selera anda dengan 3 pilihan tempat makan best di Ijok ni yang boleh anda rasai sendiri. Berikut adalah beberapa tempat yang dicadangkan:

1. WAKS SHAKE

Kalau tanya orang sekitar Ijok, Selangor ni, Restoran Waks Shake di Ijok ni bukan lah suatu yang asing lagi bagi mereka. Selain menyediakan masakan tempatan, tempat ini juga popular dengan menu masakan Western Food yang perghhh pasti mengiurkan sesiapa yang merasa. Ruang restoran luas dan selesa untuk keluarga.

Walau harganya berpatutan, tapi hidangan makanannya sangat banyak. Walau sedap, anda mungkin tak habis melicinkan juadah yang terhidang. Jadi boleh la berkongsi kalau tau perut kecik ye. Boleh tengok gambar-gambar antara makanan western ni Restoran Waks Shake ni.

Jika anda bercadang nak datang ke Restoran Waks Shake ni terletak di alamat : Dewan Generasi Warisan, 45600 Ijok, Selangor. Atau boleh juga hubungi 013-270 3279 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Restoran Waks Shake ni dibuka pada pukul 3.00 pm hingga 11.30 pm, beroperasi setiap hari kecuali hari ahad cuti.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/waksshake/

2. SUKE2 BY KO CAFE

Bagi yang sukakan suasana yang selesa boleh la singgah jamu selera kat restoran ni di Ijok. Ruang restoran indah dihiasi dengan hiasan yang sesuai dan selesa pasti sangat santai untuk menjamu selera.

Restoran Suke2 By Ko Cafe bukan sahaja tempat yang sesuai untuk makan seisi keluarga, tetapi juga tempat yang santai untuk bertemu rakan-rakan untuk berbincang ataupun melepak (eh?). Ramai yang setuju pekerja Restoran Suke2 By Ko Cafe ni sangat mesra dan ramah dan buatkan orang tak rasa janggal bila berada di situ.

Masakan western barat yang paling popular di sini adalah chicken chop memang Terbaikk. Bak kata orang, memang padu!! Boleh tengok gambar-gambar menu yang sedap di Restoran Suke2 By Ko Cafe terletak di Ijok, Selangor ini.

Sebelum terlupa, ni alamat Restoran Suke2 By Ko Cafe ni : Lot 155(1C) Batu 4 Ijok, Lorong Hj Wardi, 45620 Batang Berjuntai, Selangor. Untuk sebarang pertanyaan boleh call : 017-942 9943 untuk sebarang pertanyaan atau urusan tempahan makanan.

 

 

 

Restoran Suke2 By Ko Cafe yang menyediakan menu western di Ijok ni bukak seawal jam 12.00 pm – 11.00 pm dari hari hari isnin hingga sabtu, ahad cuti. Oleh itu, cuba cari masa yang sesuai untuk anda berkunjung ke sini sama ada bersama keluarga atau rakan-rakan nanti. InshaAllah pasti sedap dan berbaloi untuk selera anda semua.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/suke2byKocafe/

3. RESTAURANT MAKNGAH

Ni satu lagi kedai yang menyediakan juadah makanan yang best di Ijok, Selangor. Jika dah boring dengan Cafe lain, ha apa kata anda cuba pula masakan di Restaurant MakNgah ini pula, ramai cakap sedap dan harga berbaloi. Boleh tengok gambar-gambar di bawah. Ala, sebagai preview kan. Kalau berminat, boleh lah singgah ke Restaurant MakNgah yang terletak di Ijok ni nanti.

Ramai warga Ijok, Selangor yang memberi review bahawa Restaurant MakNgah ni sedap dan best. Kalau teringin nak singgah, ini alamatnya : No 25, jalan sejati 1, taman sejati, 45600 Ijok, Selangor (Bersebelahan dengan kfc ijok). Dibuka bermula pukul 11.00 pm hingga 3.00 pm. Jadi rancang perjalanan anda nanti bila berada di Ijok, Selangor. Bila dah lapar, apa lagi boleh la singgah di Restaurant MakNgah ni kan. InsyaAllah sedap.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/SelerakampungDiRumahMakanMAkNgah/

Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera.

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *