3 Tempat Makan Best Western Di Merlimau, Melaka

| September 25, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Merlimau, Melaka | Khalifah Media Networks – Pernah alami tak pengalaman dimana anda sudah sampai disesuatu tempat yang dikunjungi atau mahu bercuti, perkara penting difikirkan adalah dimana tempat menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan?

Jangan runsing, disini ada 3 pilihan kami cadangkan pada anda tempat makan best western yang boleh tahan sedap di Merlimau, Melaka. Apalah salahnya andai mencubanya jika sudah berdekatan dengan tempat penginapan anda kan? Mari kita ketahui dengan lebih lanjut 3 tempat makan best di Merlimau ini.

1. D’ MERLIMAU KAFE

Rasa bosan dengan makanan melayu? Sekali sekala jika ke Merlimau, Melaka, apa salahnya cuba makan makanan berkonsepkan barat yang sedap. Datanglah ke D’Merlimau Kafe kerana di sana terdapat masakan ala barat yang boleh anda nikmati. Antaranya ialah aneka western food dan banyak lagi. Anda akan rasa berbaloi makan di restoran ini kerana harganya yang setanding dengan rasanya.

Jom lihat beberapa gambar menu yang dihindangkan, mana tahu anda terasa nak mencubanya nanti. Ayuh cuci mata dengan aneka sajian barat dibawah ini.

Ada bermacam lagi menu hebat yang disediakan. Jika anda rasa teringin untuk berkunjung ke restoran D’Merlimau Kafe ini, boleh ikuti alamat : J68, Jalan BMU 3, Bandar Baru Merlimau Utara, 77300 Merlimau, Melaka. Nak mudah boleh waze – D’Merlimau Kafe. Nombor Telefon: 017-424 9792. Waktu Operasi bermula pukul 4.00 pm – 11.00 pm.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Dmerlimau-KAFE-474236986008687/

2. YTBC MERLIMAU

Teringin hendak makan makanan barat? Tercari-cari restoran makanan barat di area Merlimau, Melaka ini? Saya cadangkan anda untuk pergi ke YTBC Merlimau ni. Bila anda makan di sini tidak rugi rasanya jika mencuba masakan ala barat yang disediakan. Menu lain juga tidak kurang hebatnya dengan sekali suapan sahaja sudah terasa sedapnya. Datanglah ke YTBC Merlimau, Melaka ini bagi memenuhi tekak anda yang inginkan makanan ala barat serta masakan tempatan.

Jom lihat gambar-gambar antara hidangan menarik yang ada di restoran YTBC Merlimau ini. Anda pasti kecur liur melihat.

Rasanya bila lihat gambar ini pun dah tahu memang sedap kan? Kalau berhajat nak singgah ke, ini alamat yang perlu anda ikut : Taman Debunga Merlimau, 77300 Merlimau, Melaka. Kalau nak senang waze atau google maps – YTBC Merlimau. Atau boleh call nombor telefon: 010-404 4866. Waktu Operasi: 12:45 PM – 11:00 PM.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/ytbcmerlimau/

3. SANTAI KAFE

Bagi yang mencari makanan barat, boleh lah ke restoran ini. Santai Kafe di Merlimau ini menyediakan pelbagai makanan barat dan tempatan untuk disajikan. Peminat makanan barat yang lain, pastikan anda singgah makan di sini dalam suasana santai dan cozy. Restoran ini memang cantik dihiasi dengan gaya binaan memang terasa selesa untuk jamu selera. Memang recikk habis. Jom cuci mata tengok beberapa gambar menu hebat lain yang mengiurkan.

Ini lokasi restoran Santai Kafe di Merlimau untuk maklumat anda : JC 74, Jalan BMU 3, Bandar Merlimau Utara, 77300 Merlimau, Melaka. Boleh waze atau google maps – Santai Kafe. Boleh juga hubungi nombor ini 011-2675 3897 untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan. Jika berhajat untuk membawa ahli keluarga ke sini nanti bolehlah membuat perancangan awal kan.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/santaikafemerlimau/

Jom kongsikan artikel ini pada yang lain juga.. Semoga bermanfaat.

Tags: , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *