3 Tempat Makan Best Western Di Puchong, Selangor.

| December 9, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Puchong, Selangor | Khalifah Media Networks – Tercari-cari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini?

Jangan pening-pening, disini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Puchong, Selangor. Kalau berhampiran anda mengapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh jom jamu mata dengan 3 tempat makan best di Puchong.

1. ALONG WESTERN

Along Western ni bukan asing lagi bagi orang yang tinggal dikawasan sekitar Puchong, Selangor. Disini bukan hanya hidangan western food disajikan, tapi ada menu tempatan menarik lain yang anda boleh pilih. Reka hias ruangan kedai yang selesa buat pengunjung menikmati hidangan serta sesuai untuk seisi keluarga.

Harga hidangan mengikut pilihan makanan yang dipilih, jangan risau harga berpatutan sesuai dengan saiz hidangan, yang penting sedap dan pasti kekenyangan. Anda juga boleh mencuba pelbagaai aneka western dan bermacam lagi jenis masakan. Mari lihat beberapa gambar menu menarik yang disajikan di Along Western ni.

Menarik kan? Kecur liur dibuatnya, hidangan resepi mereka pastinya sedap hingga licin pinggan. Jadi apa lagi anda tunggu, boleh lah mula rancang untuk ke Along Western di Puchong, Selangor ini. Kalau berhajat nak singgah ini alamatnya : Puchong Indah, 47150 Puchong, Selangor. Nak mudah Waze: Along Seafood & Western. Jika ada sebarang pertanyaan atau mahu buat tempahan boleh call 010-894 9544. Waktu kedai mula beroperasi pada pukul 4.00 pm hingga 1.30 am.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Alongwestern/

2. WESTERN FOOD HUNTER

Ni satu lagi kedai yang masakan yang sedap dan harganya pulak?? Memang murah harga warung, anda makan lah sampai kenyang tersandar. Ada banyak menu western yang dihidangkan untuk korang pilih sesuai selera anda. Ramai kata sedap.

Menu popular disini yang menjadi pilihan ramai iaitu chicken chop dan lamb chop. Pasti puas hati dengan resepi mereka. Jom tengok beberapa sajian menarik restoran ini. Ala sebagai preview kan, kalau berminat nanti nak singgah ke Kedai Western Food Hunter ni kan.

Kedai Western Food Hunter ni terletak di alamat : Lot 207, Jalan Bistari, 47100 Puchong, Selangor. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi : 011-2100 1713. Dibuka mulai pukul 5.00 pm – 1.00 am.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/westernfoodhunter/

3. DANGAU WESTERN

Restoran Dangau Western pilihan terakhir ni pun bukan main sedap menu western mereka. Ada bermacam jenis western food yang anda boleh pilih. Harga pula memang bajet, sungguh murah dah la sedap pulak tu. Berbaloi-baloi dan jamin puas hati. Jom tengok antara gambar-gambar menu yang pasti kecur liur ada disini.

Restoran Dangau Western ini terletak di lokasi perniagaan : Jalan Puchong batu 13 1/3, 47100 Puchong, Selangor. Boleh juga hubungi 012-341 5756 @ 017-620 4243 untuk membuat sebarang tempahan atau pertanyaan. Beroperasi bermula pukul 10.00am – 11.00pm. Jadi boleh rancang perjalanan anda bersama keluarga atau rakan-rakan untuk ke sini nanti.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Dangau-Western-1408802602779723/

Habis baca jangan lupa kongsikan artikel 3 Tempat Makan Best Western Di Puchong, Selangor ini pada yang lain sama ye!

Tags: , , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *