3 Tempat Makan Best Western Di Putrajaya

| December 20, 2018 | 2 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Putrajaya | Khalifah Media Networks – Di Putrajaya, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan?

Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di Putrajaya. Kalau dekat, kenapa tidak untuk mencubanya kan? Jom kita sama-sama kecur liur dengan 3 tempat makan best di Putrajaya ni.

1. BALQIS RESTAURANT

Untuk pengetahuan anda, Restoran ini dah memang terkenal dengan masakan yang sedap. Ini dia Balqis Restaurant yang tetiba meletop di Putrajaya. Jika anda ke sini, boleh pilih nak duduk dimana. Disini boleh kata semuanya masakan barat dan tempatan disediakan untuk para pelanggan.

Ada berbagai pekej yang disediakan. Disediakan set biasa western food seperti chicken chop dan lamb chop. Kepada yang datang ramai-ramai dan nak merasa berbagai menu bolehlah ke sini. Jom lihat beberapa gambar menarik hidangan.

Keseluruhan masakan di sini memang sedap dan berbaloi dengan harga. Kepada yang nak tahu Balqis Restaurant ini di mana. Disini kami sertakan sedikit maklumat tentang restoran ini. Alamat : A1-G-1 (Ayer@8, Presint 8),62250 Putrajaya, Wilayah Persekutuan. Boleh waze atau google Balqis Restaurant. Jika ada sebarang pertanyaan boleh telefon : 03-8861 3170. Restoran ini dibuka pada pukul 11.00 am hingga 10.00 pm. Jadi apa lagi jom pakat-pakat singgah.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/balqis.malaysia/

2. AL DENTE

Bagi yang berjiwa muda yang sukakan suasana selesa bolehlah berkunjung jamu selera di restoran Al Dente. Ruang restoran yang dihiasi dengan gaya kreatif memang selesa untuk menjamu selera. Ada pelbagai masakan ala barat disediakan untuk pilihan anda.

Ia juga sesuai untuk makan bersama keluarga mahupun dengan rakan taulan. Ramai yang setuju pekerja Al Dente ni sangat mesra dan ramah buatkan orang tak rasa janggal bila berada disitu. Harga hidangan sangat berbaloi dengan kesedapan makanan. Boleh tengok gambar-gambar masakan barat western di Al Dente.

Tengok pun dah sedap kan. Jadi anda datang sini dapatlah merasa berbagai masakan yang ada. Dah rasa semuanya, selepas ini kalau nak pilih menu ala cart senanglah sebab dah tau yang mana sedap kan? Kepada yang nak tahu lokasi Al Dente ini di mana. Ini alamatnya : Unit 1&2, Ground Floor, Lot4C11, Precinct 4, 62100 Putrajaya, Wilayah Persekutuan. Untuk sebarang pertanyaan atau mahu membuat tempahan boleh call 03-8861 1877.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Al-Dente-373985372645680/

3.

Macam sudah boring makan chicken chop biasa? Pergi kedai mana pun sama? Sini satu lagi kedai yang menyediakan juadah makanan western dan masakan tempatan yang best di Putrajaya. Dah bosan dengan chicken chop atau lamb chop biasa, apa kata datang try western yang sedap di restoran JomBali pula.

Harga? Toksah tanya la memang murah habis. Rasa macam makan dekat hotel, bayar harga warong. Menu popular lain ada juga yang penting sedap. Kalau berminat boleh lah singgah nanti di JomBali ni. Sebelum tu jom preview beberapa menu menarik yang ada disini.

Ramai warga Putrajaya yang memberi review bahawa JomBali ni sedap dan best. Kalau berhajat nak singgah, ini alamatnya : Dorsett Putrajaya Presint 3, 62000 Putrajaya, Wilayah Persekutuan. Kalau sesat boleh call 012-523 3499. Jom pakat terjah ramai-ramai.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Jombali/

Dah habis baca, jangan lupa kongsi pada yang lain ye!

Tags: , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Khairil Khairi says:

    Saya terbaca post khalifahmedianetworks.com Posting dari adminbaik. Nak tanya, boleh tak cuba makan dan review makanan western baru kat Putrajaya Presint 11, Tokwan Grill Putrajaya. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *