3 Tempat Makan Best Western Di Triang, Pahang

| July 18, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Triang, Pahang | Khalifah Media Networks – Sudah penat ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini?

Jangan pening-pening, disini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Triang, Pahang. Kalau berhampiran anda mengapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh jom jamu mata dengan 3 tempat makan best di Triang.

1. SERASI TRIANG

Restoran Serasi Triang ni bukan asing lagi bagi orang yang tinggal dikawasan sekitar. Disini bukan hanya hidangan western food disajikan, tapi ada menu tempatan menarik lain yang anda boleh pilih. Reka hias ruangan kedai yang selesa buat pengunjung menikmati hidangan serta sesuai untuk seisi keluarga.

Harga hidangan mengikut pilihan makanan yang dipilih, jangan risau harga berpatutan sesuai dengan saiz hidangan, yang penting sedap dan pasti kekenyangan. Anda juga boleh mencuba pelbagaai aneka western dan bermacam lagi jenis masakan. Mari lihat beberapa gambar menu menarik yang disajikan di restoran Serasi Triang ni.

Menarik kan? Kecur liur dibuatnya, hidangan resepi mereka pastinya sedap hingga licin pinggan. Jadi apa lagi anda tunggu, boleh lah mula rancang untuk ke restoran ini. Kalau berhajat nak singgah ini alamatnya : 37 Jalan berjaya KM 2,Triang Temerloh, 28300 Triang, Pahang. Jika ada sebarang pertanyaan atau mahu buat tempahan boleh call 013-985 9925. Waktu kedai mula beroperasi pada pukul 4.00 petang hingga 12.00 malam.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/FreeAIskrimKalapa/

2. SELERA SERI ANGSANA

Ni satu lagi kedai yang masakan westernnya sedap dan harganya pulak?? Memang murah harga warung, anda makan lah sampai kenyang tersandar. Ada banyak menu western yang dihidangkan untuk korang pilih sesuai selera anda. Ramai kata sedap.

Menu popular disini yang menjadi pilihan ramai iaitu chicken chop dan lamb chop. Pasti puas hati dengan resepi mereka. Jom tengok beberapa sajian menarik restoran ini. Ala sebagai preview kan, kalau berminat nanti nak singgah ke Selera Seri Angsana ni kan.

Kedai Selera Seri Angsana ni terletak di alamat : No. 3 jalan angsana 1, taman angsana, 28300 triang, Pahang.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/Selera-Seri-Angsana/2055175414713491

3. MR SPIDEY STEAMBOAT

Kedai food truck pilihan terakhir ni pun bukan main sedap menu steamboat mereka. Ada bermacam jenis steamboat yang anda boleh pilih. Harga pula memang bajet, sungguh murah dah la sedap pulak tu. Berbaloi-baloi dan jamin puas hati. Jom tengok antara gambar-gambar menu yang pasti kecur liur ada disini.

Kedai food truck Mr Spidey ini terletak di lokasi perniagaan : Berhadapan McD Bera, Triang Sentral. Dibuka pada pukul 5.00 PM hingga 12.00 AM setiap hari kecuali hari isnin cuti.

FACEBOOK PAGE :  https://www.facebook.com/pages/Mr-Spidey-Steamboat-Truck/610678259285289

Habis baca jangan lupa kongsikan artikel ini pada yang lain sama ye!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *