Tag: western best terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Kemaman, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Kemaman, Terengganu

| September 4, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kemaman, Terengganu | Khalifah Media Networks – Selalu berkunjung ke negeri Terengganu, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Terengganu ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih beberapa […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kerteh, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Kerteh, Terengganu

| September 3, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kerteh, Terengganu | Khalifah Media Networks – Jom tukar angin nak makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Dungun, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Dungun, Terengganu

| August 29, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Dungun, Terengganu | Khalifah Media Networks – Kebiasaannya bila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, bila perut mula lapar, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Kan ? Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Dungun, Terengganu. […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Marang, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Marang, Terengganu

| August 28, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Marang, Terengganu | Khalifah Media Networks – Perkara penting difikirkan jika tiba disesuatu tempat yang baru dikunjungi adalah dimana tempat  menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan? Usah runsing, disini ada 3 pilihan kami cadangkan pada anda tempat makan best western […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Terengganu, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Terengganu, Terengganu

| August 27, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Terengganu, Terengganu | Khalifah Media Networks – Mesti kita sesekali nak juga ubah angin nak makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Gong Badak, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Gong Badak, Terengganu

| August 26, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Gong Badak, Terengganu | Khalifah Media Networks – Jika anda bercadang untuk ke negeri Terengganu, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Terengganu ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Setiu, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Setiu, Terengganu

| August 21, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Setiu, Terengganu | Khalifah Media Networks – Sedang ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Besut, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Besut, Terengganu

| August 20, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Besut, Terengganu | Khalifah Media Networks – Sesekali nak juga ubah angin cari ‘port’ makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Jerteh, Terengganu

3 Tempat Makan Best Western Di Jerteh, Terengganu

| August 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Jerteh, Terengganu | Khalifah Media Networks – Anda merancang untuk ke negeri Terengganu, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Terengganu ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih beberapa […]

Continue Reading