Miss D

rss feed

Miss D's Latest Posts

3 Tempat Makan Tengahari Best di Tasek Gelugor, Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Tasek Gelugor, Penang

| March 8, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari Best di Tasek Gelugor, Penang | Dah jemu asyik makan menu yang sama ja setiap hari. Mula lah nak pegang handphone nak google tempat makan best. Ramai yang tak berapa tahu tempat makan tengahari best di Tasek Gelugor ni. Jangan risau. Di sini kami menyenaraikan tiga tempat makan best untuk sajian […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Tengahari Best di Nibong Tebal, Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Nibong Tebal, Penang

| March 3, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari Best di Nibong Tebal, Penang. | Kat mana nak cari makan yang sedap-sedap ni? Pi mai pi mai, google lah senang. Tudia, sampai tak tau nak makan apa noh. Tiap-tiap hari makanan yang sama ja, sampai naik jemu la. Jangan risau, kat sini nak habaq mai tiga tempat makan best untuk […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Tengahari Best di Kepala Batas, Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Kepala Batas, Penang

| March 1, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari di Kepala Batas, Penang | Punya la tak tau nak makan kat mana waktu tengahari terik ni, sanggup pi pusing merata semata-mata nak cari tempat makan best di Kepala Batas. Tapi last-last tak jumpa pon. Buat habis minyak kereta ja. Ni, jangan dok pening-pening. Kat sini ada tiga tempat makan tengahari […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Tengahari Best di Seberang Jaya,Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Seberang Jaya,Penang

| February 29, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari Best di Seberang Jaya, Penang | Tengahari rembang macam ni memang dah kalut cari handphone nak google tempat makan best kan? Rasa lapaq dia tu lain macam sikit. Orang Seberang Jaya selalu makan tengahari hampa makan kat mana? Asyik-asyik kedai sama ja, naik jemu dah. Ni ha nak bagitau tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Tengahari Best di Georgetown, Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Georgetown, Penang

| February 26, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari Best di Georgetown, Penang | Bila sampai saja waktu makan tengahari, terus bingung sebab tak tahu nak makan dekat mana. Asyik-asyik menu yang sama. Nak juga cuba makanan lain. Kat mana nak cari tempat makan best di Georgetown ni? Jangan gundah gulana. Kami di sini telah menyenaraikan tempat makan tengahari best […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Tengahari Best di Bayan Lepas, Penang

3 Tempat Makan Tengahari Best di Bayan Lepas, Penang

| February 23, 2020 | 0 Comments

3 Tempat Makan Tengahari Best di Bayan Lepas, Penang | Masuk tengahari ja mesti perut bunyi. Macam tahu-tahu ja tengah lapar. Ha, tempat makan best kat mana yang boleh cari di Bayan Lepas, Penang ni? Mesti nak cari makanan yang sedap-sedap ja. Jangan risau, kat sini kami senaraikan tiga tempat makan tengahari yang best dekat […]

Continue Reading