Miss Nsyaabdul

rss feed

Miss Nsyaabdul's Latest Posts

Seram-Darah Haid keluar 2 bulan ini kisah Aisyah Hijanah

Seram-Darah Haid keluar 2 bulan ini kisah Aisyah Hijanah

| July 6, 2020 | 0 Comments

Seram-Darah Haid keluar 2 bulan ini kisah Aisyah Hijanah | Orang kata masalh period ini masalah hormon atau dalaman sahaja. Dari segi klinikal juga sampai satu tahap boleh penyebab penyakit yang agak kronik. Namun, lain pula kisah seorang instafamous ini kisahnya Aisyah Hijanah mengalami penyakit yang melibatkan jin. Jika dibiarkan pasti mengundang lagi sakit pada diri. Jadi marilah […]

Continue Reading

Seram- Hantu Kopek di Hostel Maktab Tentera

Seram- Hantu Kopek di Hostel Maktab Tentera

| July 6, 2020 | 0 Comments

Seram– Hantu Kopek di Hostel Maktab Tentera KEJADIAN ini berlaku di asrama Maktab Tentera Darat, Sungai Besi, Kuala Lumpur. Tengah hari itu, semua pelajar lelaki pergi bersolat Jumaat di masjid berhampiran, kecuali seorang. Pelajar yang agak nakal ini cuba untuk ponteng. Dia menyorok di dalam almari pakaian dengan harapan tidak dapat dikesan warden. Tetapi entah […]

Continue Reading

Seram- Ditemani Hantu Musim PKP

Seram- Ditemani Hantu Musim PKP

| July 5, 2020 | 0 Comments

Seram– Ditemani Hantu Musim PKP  Aku menyewa sebuah apartment di negeri Pulau Pinang atau dengan lebih tepat lagi di sebelah tanah besar. Di apartment ini, aku tinggal bersama empat orang lagi housemate. Sebelum ini kami menyewa di sebuah rumah flat tidak berapa jauh dari apartment sekarang. Namun apabila mengetahui terdapat sebuah apartment yang mana kadar […]

Continue Reading

Resepi Kuih Koci Sedap

Resepi Kuih Koci Sedap

| July 2, 2020 | 0 Comments

Resepi Kuih Koci Sedap| Assalamualaikum salam sejahtera kepada pembaca. Semoga hari ini semuanya dalam keadaan sihat dan sentiasa ceria ya? okay baiklah hari ini saya nak share satu resepi warisan kita ni. Ha nak tahu resepi apa? Resepi yang saya nak sharekan kepada anda adalah resepi kuih koci yang sangat sedap tau. Siapa peminat kuih koci […]

Continue Reading

Pepero Homemade Sedap Tau!

Pepero Homemade Sedap Tau!

| June 30, 2020 | 0 Comments

Pepero Homemade Sedap Tau! | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Semoga semuanya berada dalam keadaan baik dan sentiasa ceria. Okay harini saya nak post satu resepi menarik juga la. Resepi yang saya nak kongsikan kepada anda semua adalah resepi Pepero  tapi ini buat sendiri tau. Siapa kata kita tak boleh buat. Semua orang boleh […]

Continue Reading

Popiah Bergedil Rangup dan Enak

Popiah Bergedil Rangup dan Enak

| June 24, 2020 | 0 Comments

Popiah Bergedil Rangup dan Enak | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Harap anda semua berada dibawah lindungan Allah S.W.T. Baiklah hari ini saya nak berkongsi tentang resepi rangup di luar dan lembut di dalam. Nak tau resepi apa? Haa resepi yang saya nak kongsikan adalah resepi Popia begerdil. Kita asyik makan tauhu begerdil je […]

Continue Reading

Lotus Biscoff Cheesecake Buat Sendiri Je

Lotus Biscoff Cheesecake Buat Sendiri Je

| June 24, 2020 | 0 Comments

Lotus Biscoff Cheesecake Buat Sendiri Je| Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Harap semuanya dalam keadaan sihat waalfiat dan diberikan keceriaan juga kebahagian dalam kehidupan. Baiklah hari ini saya nak sharekan satu resepi yang viral sekarang ini. Resepi yang saya nak kongsikan adalah Lotus Biscoff Cheesecake. Kalau kita beli kat luar ni pastinya kena keluar […]

Continue Reading

Bubur Anak Lebah Warisan Negeri Perak

Bubur Anak Lebah Warisan Negeri Perak

| June 22, 2020 | 0 Comments

Bubur Anak Lebah Warisan Negeri Perak | Assalamualikum dan salam sejahtera kepada semua harap semuanya berada di bawah lindungan Allah S.W.T. Baiklah siapa tahu saya nak share resepi apa? Haa, saya nak share resepi dari Perak. Menu yang saya nak sharekan kepada anda semua adalah Bubur Anak Lebah. Bubur anak lebah amat popular di kawasan […]

Continue Reading

Popia Cheese Ala Wonder Cheese Sedap

Popia Cheese Ala Wonder Cheese Sedap

| June 21, 2020 | 0 Comments

Popia Cheese Ala Wonder Cheese Sedap| Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Harap semuanya sihat dan dikurniakan rezeki yang baik . Baiklah rasa-rasa hari ini macam nak buat popia cheese sendiri lah sebab kalau beli sebalang mesti cepat je habis kan.  Jadi nak puaskan hati baik kita buat sendiri je dekat rumah. Ha siapa […]

Continue Reading

Resepi Pengat Durian Bersama Pulut Kukus Enak

Resepi Pengat Durian Bersama Pulut Kukus Enak

| June 18, 2020 | 0 Comments

Resepi Pengat Durian Bersama Pulut Kukus Enak| Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera. Haa sekarang ini musim buah kan lagi lagi buah durian yang digemari rakyat Malaysia ni. Haa tengok je dekat tepi jalan mesti ramai yang menjual durian kan. Kalau jenis peminat durian ni kalau boleh setiap […]

Continue Reading