Lelaki PANIK Diserang Isteri, Ibu Mertua Semasa Kahwin Lain

| February 22, 2021 | 0 Comments

Lelaki PANIK Diserang Isteri, Ibu Mertua Semasa Kahwin Lain | Seorang lelaki yang juga anggota polis diserang isteri ketika majlis perkahwinan dengan isteri baharu sedang berlangsung, Situasi bertambah buruk apabila ibu mertuanya yang marah tidak tunggu lama apabila dia memukul lelaki berkenaan. Baca selanjutnya..

BELUM BERCERAI DENGAN ISTERI PERTAMA

Bangkok – Seorang wanita baru-baru ini menyerbu majlis perkahwinan suaminya di Chat Nai, Muang, Kanchanaburi dan membuktikan bahawa mereka masih belum bercerai, lapor akhbar The Phuket News.

isteri serbu perkahwinan

Memburukkan lagi keadaan, ibu mertua lelaki tersebut yang turut hadir menolak dan menampar wajahnya ketika dia dan isteri baharunya sedang menerima restu sami.

Wanita berusia 33 tahun itu berkata, dia menyedari tentang hubungan sulit suaminya yang merupakan seorang anggota polis sejak setahun lalu namun tidak menyangka mereka akan berkahwin.

“Saya pada mulanya tidak sangka mereka akan berkahwin. Sebelum majlis itu, dia masih tinggal di rumah bersama-sama dan memberitahu dia akan bekerja pada waktu malam.

“Saya turut memberi amaran kepadanya agar tidak berkahwin,” katanya.

Menurutnya, pada keesokan harinya, dia pergi ke rumah wanita berkenaan setelah mendapat tahu suaminya akan berkahwin.

Wanita itu memuat naik video di laman Facebooknya beberapa jam selepas pulang dari majlis perkahwinan tersebut.

Menerusi rakaman video itu, suaminya didengari berkata: “Tinggalkan majlis ini. Awak bukan tetamu rumah ini. Tolong pergi.”

Media Thailand turut melaporkan bahawa lelaki tersebut bakal disiasat pegawai atasannya kerana dia masih belum bercerai dengan isterinya.

Sumber : Kosmo

Tags: , , , , ,

Category: JENAYAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *