VIDEO Aksi Bro Food Panda Tolong Polis Kejar Penjenayah Dipuji Netizen

| February 5, 2021 | 0 Comments

VIDEO Aksi Bro Food Panda Tolong Polis Kejar Penjenayah Dipuji Netizen | Pagi tadi viral aksi kejar mengejar polis dengan suspek jenayah. Aksi bro Food Panda yang bantu dipuji netizen. Jom tonton video ni.

Seorang pengguna Twitter telah merakam satu babak kejar mengejar antara kereta peronda polis dan kereta suspek jenayah. Pada mulanya kereta peronda polis berjaya menghentikan kereta yang dikejar. Tetapi.. Eh boleh tengok video ni lagi senang.

Namun, kelicikan suspek membuatkan polis tertipu dan terpaksa mengejar semula. Dan dari sinilah kelibat brother Food Panda yang terus meluncur laju mengejar kereta suspek. Adakah pihak polis dan bro Food Panda berjaya mengejar suspek jenayah tersebut?

Jom saksikan video kesinambungan aksi kejar mengejar tersebut. Fuhh suspen beb.

Kata seorang pengguna Twitter, @amrhmka_, “Weyh dekat taman aku nih hahaha rider panda tuh member aku. hujung2 dapat tangkap juga siap dpat tonjol muka.”

Alhamdulillah suspek tu berjaya ditangkap. Dalam video tersebut, bro Food Panda sempat juga melepaskan 1-2 sepakan ke arah suspek. Apakah sebenarnya yang berlaku?

Buat masa ni, netizen masih mencari punca. Namun ramai juga yang berspekulasi. Ada juga yang bikin kami tergelak ketawa di pejabat ni. “Foodpanda lupa nak bagi sudu la tu” ? Hahaha..
Sumber: Toon Seri Anthraxxxx

Tags: , , , , , , , ,

Category: SEMASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *