(Video) Modus Operandi Pemangsa S3ksual Yang Ramai Tak Tahu | Walaupun istilah “pemangsa s3ksual” kadangkala digunakan untuk menggambarkan seseorang yang mendapat hubungan kelamin melalui cara yang tidak jujur, istilah ini juga mempunyai konotasi hukum yang jelas. Ia digunakan untuk merujuk kepada kedua-dua pelaku yang berpotensi dan mereka yang mempunyai sejarah melakukan jenayah s3ksual, jadi istilah ini kadang-kadang mengelirukan bagi mereka yang berada di luar skop undang-undang.

(Video) Modus Operandi Pemangsa S3ksual Yang Ramai Tak Tahu

Pemangsa seksual sering dikaitkan dengan mangsa mereka.

Pendekatan ini sering menyebabkan buli siber atau dalam kehidupan sebenar apabila pemangsa sentiasa menghubungi mangsa untuk meminta nikmat seksual (yang boleh menjadi apa-apa daripada menyamar telanjang sebelum kamera untuk bertemu seks), dan mengancam kepada mangsa dengan membunuh atau membahayakan keluarga atau keluarganya jika dia tidak memenuhi kehendaknya.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai modus operandi jenayah s3ksual ini, anda boleh klik di video bawah bagi mengetahui intipati selanjutnya..

Share.

Leave A Reply