Wanita Kongsi 10 ‘Organizer’ Yang Boleh Beli Di Shopee, Sesuai Bagi Rumah Kecil Untuk Nampak Kemas

| March 3, 2021 | 0 Comments

Wanita Kongsi 10 ‘Organizer’ Yang Boleh Beli Di Shopee, Sesuai Bagi Rumah Kecil Untuk Nampak Kemas | Pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga kebiasaannya menetap di rumah-rumah yang bersaiz kecil pada permulaan kehidupan mereka. Rumah jenis pangsapuri selalunya menjadi sasaran mereka berikutan tidak memakan harga yang begitu tinggi.

Baru-baru ini, seorang pengguna Twitter telah berkongsi beberapa organizer yang sesuai untuk diletakkan pada rumah yang bersaiz kecil bagi nampak kemas dan cantik. Barang-barang tersebut hanya boleh didapatkan di Shopee sahaja.

Ikuti perkongsian beliau di bawah :

1. Balcony hanger. Murah & jimat space. RM14.91.

Beli di sini.

2. Fridge baru mestilah kene kemas. So kene beli yang ni sebab leper so boleh stack stack je. Cantik dan kemas. RM15.60 je.

Beli di sini.

3. Saya beli ni banyak untuk letak dalam almari baju, so selain gantung hanger banyak-banyak, yang kecik-kecik annoying kita campak dalam ni. RM4.60 je.

Beli di sini.

4. Okay ni paling power. Kitchen cabinet rumah i tu ngam je ruang dia untuk memasak, cuci, so kalau ada tempat keringkan pinggan mangkuk macam ni best gila, ruang extra boleh buat letak coway.

Tengah sale RM67.90 je.

Beli di sini.

5. Ni bukan organiser tapi beli sebab suka lampu spotlight mcmni. Nak tampal dekat kitchen cabinet baru feel nak potong bawang! Letak dekat wardrobe pun bole senang nak cari baju.

Murah je RM1.49 satu, bateri 3AAA, tap je kt lampu utuk on. Beli 10 la macam ni haha.

Beli di sini.

6. Okay ni murah untuk letak kasut yang bertimbun tu. Bole nampak dalam so senang nak pilih pakai kasut apa harini. RM5.80 je jimat duit. Nanti-nanti baru beli proper rak kasut la hehe.

Beli di sini.

7. Handbag yang banyak duk sangkut merata tu boleh simpan elok dalam ni, tapi kene letak kemas-kemas la kalau tali bersepah nanti tak cantik haha bila susun dalam ni nampak la yg sebenarnya handbag i tak banyak, bole la shopping lagi.

RM7.90 je.

Beli di sini.

8. Heloo cantik gila makeup organizer ni. Macam nak warna hijau tapi putih pun cantik. RM61.64 je, kalau with brush holder tu jadi RM75.00. Mmmm okay la nak hijau bye moni.

Beli di sini.

9. Helo dalam toilet pun mesti la nak kemas! Untuk dalam toilet i beli yang ni, susun segala shampoo sabun semua kat situ, siap ada tempat nak gantung-gantung toilet paper or face towel RM39.90.

Beli di sini.

10. Wire/Cable organize.

Yang ni best sebab tak nampak berselirat sangat bawah meja tu. Letak je terus extension dalam tu. Sedap la sikit mata memandang haha

Yang ni ikut size, paling kecik RM13+ macam tu kalau large RM30+.

Beli di sini.

Sumber : @Cahashim

Tags: , , , , , ,

Category: INFORMASI, SEMASA, TIPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *