Lelaki Lamar Kekasih Guna ‘Power Point’ Depan Bakal Mertua. | Perjalanan menuju ke bahtera rumah tangga bukanlah satu perkara yang mudah. Kadangkala ada saja halangan yang perlu dilalui sebelum menuju ke hari bahagia.

Namun kerana sehaluan dan sanggup berkorban apa sahaja, rata-rata pasangan berjaya melepasi dugaan tersebut. Baru-baru ini, tular kisah cinta seorang lelaki bersama pasangannya di media sosial.

Menerusi video yang dimuat naik di Instagram Yasher Fadhli, memaparkan dia sedang melamar kekasihnya di hadapan bakal mentuanya.

Kebiasaannya, lelaki akan melamar kekasihnya dengan memberi cincin, tetapi tidak untuk lelaki ini. Tampil dengan cara agak berbeza, dia melakukan ‘presentation’ seperti pelajar di universiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasher Fadhli (@yasherfadhli)

Dalam ‘presentation’ tersebut, dia menjelaskan bagaimana kehidupan mereka selepas berkahwin.

Ramai kagum dengan idea rare

Perkongsian yang dibuat itu telah memukau ramai orang. Rata-rata wargamaya di ruangan komen kagum dengan keberanian dan kebijaksanaan lelaki itu.

Malah, ada dalam kalangan lelaki bujang yang meminta agar lelaki tersebut berkongsi ‘point’ penting yang telah dibentangkan untuk digunapakai di masa depan.

Sumber : Ohbulan

Share.

Leave A Reply