Dua Ekor Monyet Bergaduh, Pengakhirannya Amat MENYAYAT HATI! Tular di Tiktok seorang wanita dua ekor monyet yang bergaduh. Ia juga mengatakan bahawa orang ramai tak mampu untuk meleraikan pergaduhan itu kerana risau sekiranya dicakar atau digigit oleh kedua-dua monyet tersebut. Baca seterusnya.

Monyet merupakan haiwan liar yang senang nak dikesan di beberapa kawasan awam. Namun, spesis mereka amatlah susah untuk didekati sekiranya rasa terancam dengan keadaan sekeliling.

Sebabkan itu juga, orang ramai tak digalakkan untuk mendekatkan diri dengan monyet semasa sedang agresif kerana risau kalau berlaku insiden yang tak diingini.

Menerusi satu video di TikTok @izzhdn, dia kongsikan tentang satu insiden melibatkan dua ekor monyet yang bergaduh di tepi laut sehingga dihanyutkan ombak!

@izzhdnI wasn’t expecting that ending, traumatising asf

♬ original sound – Izz

“Keep on gaduh sampai masuk tengah laut”

Difahamkan dari penjelasan yang dibuat oleh pemilik akaun TikTok tersebut, wanita ini mengatakan bahawa orang ramai tak mampu untuk meleraikan pergaduhan itu kerana risau sekiranya dicakar atau digigit oleh kedua-dua monyet tersebut.

“Semua orang tengok je la dari jauh sebab nak halang pun takut kena cakar” – Cerita wanita itu.

Disebabkan itu juga, salah seekor monyet lemas selepas ditolak ke dalam laut semasa bergaduh dengan monyet yang lain sehingga merisaukan orang ramai. Korang boleh tengok video sambungan kat bawah ni…

Selepas kedua-dua monyet itu dihanyutkan ke dalam laut, seorang lelaki bertindak dengan menyelamatkan mereka dan difahamkan monyet itu masih lagi hidup walaupun salah seekor daripadanya mengalami trauma.

Sumber: LM

Share.

Leave A Reply