Tag: tempat makan johor

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Tinggi, Johor

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Tinggi, Johor

| October 23, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Tinggi, Johor | Khalifah Media Networks – Perkongsian kali ini kami ingin kenalkan kedai makan best kepada anda jika bercuti atau berkunjung ke Kota Tinggi, Johor. Memang lumrah bila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, perut pun mula kelaparan, kita pasti tertanya-tanya dimana tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Tebrau, Johor

3 Tempat Makan Best Western Di Tebrau, Johor

| October 18, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Tebrau, Johor | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Johor, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Mersing, Johor

3 Tempat Makan Best Western Di Mersing, Johor

| October 15, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Mersing, Johor | Khalifah Media Networks – Pernah alami tak pengalaman dimana anda sudah sampai disesuatu tempat yang dikunjungi atau mahu bercuti, perkara penting difikirkan adalah dimana tempat menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan? Jangan runsing, disini ada 3 pilihan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Pontian, Johor

3 Tempat Makan Best Western Di Pontian, Johor

| October 15, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Pontian, Johor | Khalifah Media Networks – Puas ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Labis, Johor

3 Tempat Makan Best Western Di Labis, Johor

| October 10, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Labis, Johor | Khalifah Media Networks – Tiba waktu cuti atau tidak, jika anda membuat perancangan untuk bercuti ke negeri Johor, atau ada urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Johor ni dimana ada kedai western. Usah […]

Continue Reading