Tag: western food kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Bharu, Kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Bharu, Kelantan

| August 2, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kota Bharu, Kelantan | Khalifah Media Networks – Sudah jemu makan tempat yang sama setiap kali. Teringin sesekali ubah angin nak makan kat tempat lain pula. Tapi tak tahu kat mana? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh terjah. Di sini kami memberi tiga […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Pasir Mas, Kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Pasir Mas, Kelantan

| July 30, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Pasir Mas, Kelantan | Khalifah Media Networks – Jika anda bercadang untuk ke negeri Kelantan, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Kelantan ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Tumpat, Kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Tumpat, Kelantan

| July 29, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Tumpat, Kelantan | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Kelantan, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Tanah Merah, Kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Tanah Merah, Kelantan

| July 26, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Tanah Merah, Kelantan | Khalifah Media Networks – Teringin untuk menikmati makanan yang lain dari kebiasaan di kawasan Tanah Merah, Kelantan? Tapi tak tahu kat mana nak cari dan mesti nak tempat yang best kan? Kepada peminat makanan western sekitar Tanah Merah, Kelantan. Ada berita baik buat anda semua. […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Rantau Panjang, Kelantan

3 Tempat Makan Best Western Di Rantau Panjang, Kelantan

| July 24, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Rantau Panjang, Kelantan | Khalifah Media Networks – Tengah ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, […]

Continue Reading