13 Tempat Makan Best Arab Di Tawau, Sabah | Selamat datang ke Tawau, destinasi menarik di Sabah! Terokai keunikan makanan Arab di Restoran Al Yemen, yang menjanjikan pengalaman kuliner yang luar biasa. Dari hidangan autentik hingga keramahan yang tiada tandingannya, jom nikmati keindahan cita rasa tradisional di tengah-tengah atmosfer Tawau yang memikat.

Dekat sini, banyak makanan yang menarik boleh didapati. Khalifah Media Networks ada buat senarai ini. Tak tahu nak makan apa di Tawau? Di bawah adalah 13 tempat makan best untuk anda cuba di Tawau yang boleh korang kunjungi. Nikmati hidangan yang pelbagai, direka khas untuk puaskan selera anda.

 

1. AL-ARABI’S KITCHEN – MAKANAN ARAB

Al-Arabi Kitchen restoran makanan arab yang terkenal di kawasan Tawau dan memang restoran makanan arab no 1 di Tawau ini juga patut korang singgah kalau korang berada dekat sekitar Tawau. Confirm korang akan puas hati dengan kesedapan makanan arab mereka.

Ingin kunjung ke sini hujung minggu ni? Lokasi kedai ini di 89150, Kg.Raganan, Jalan Mengkabong Timbok, 89207 Tuaran, Sabah. Kedai ini mula operasi pada setiap hari pada pukul 2 petang hingga 11 malam. Kalau anda ada soalan atau ingin buat tempahan, boleh hubungi di no tel:  019-910 0627.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/alarabikitchen/

 

2. MORIFOOD ARABIC – MAKANAN ARAB

Teringin nak makan makanan arab area Tawau? Tapi tak tahu kat mana? Haa.. korang datang la ke restoran morifood arabic ni. Mereka ada sediakan  pelbagai jenis makanan arab yang lazat yang pasti boleh buat korang repeat tau!

Ingin kunjung ke sini hujung minggu ni? Lokasi kedai ini di BLOK D, TB 4436 TKT BAWAH, Jalan Dunlop, Sabindo Square, 91000 Tawau, Sabah. Kedai ini mula operasi pada setiap hari pada pukul 6 pagi hingga 11.59 malam. Kalau anda ada soalan atau ingin buat tempahan, boleh hubungi di no tel: 089-763 833.

 

3. MY ARAB KITCHEN – MAKANAN ARAB

My Arab Kitchen adalah restoran yang seronok untuk anda makan bersama kawan dan family. Banyak menu mereka sediakan dekat restoran mereka dengan view yang sangat lawa dan korang akan rasa tenang nikmati view yang cantik. Harga pon murah dan berbaloi dengan kesedapan dan portion yang mereka berikan.

Ingin kunjung ke sini hujung minggu ni? Lokasi kedai ini di Kampung, Jalan Desa Masilau, Jalan Cinta Mata Mesilou, 89300 Kundasang, Sabah. Kedai ini mula operasi pada setiap hari pada pukul 9 pagi hingga 11.30 malam. Kalau anda ada soalan atau ingin buat tempahan, boleh hubungi di no tel: 088-889 752.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/myarabkitchen

 

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best makanan arab di kawasan Tawau ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply