Archive for September, 2018

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka

| September 24, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka | Khalifah Media Networks – Kerap kali berkunjung ke Melaka, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Melaka ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih […]

Continue Reading

16 Khasiat Ajaib Minum Air Rendaman Kacang Bendi Setiap Hari.

16 Khasiat Ajaib Minum Air Rendaman Kacang Bendi Setiap Hari.

| September 24, 2018 | 0 Comments

16 Khasiat Ajaib Minum Air Rendaman Kacang Bendi Setiap Hari. | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Ramai antara kita tidak tahu kacang bendi merupakan sayuran semula jadi yang banyak khasiat. Malah, sayur ini mampu merawat kencing manis dan dapat mengekalkan keremajaan kerana ianya mengandungi antioksidan. Kita sering melihat kacang bendi ini dimasukkan dalam masakan gulai dan […]

Continue Reading

6 Perkara Yang Perlu Dilakukan Di Waktu Pagi Untuk Turunkan Berat Badan. Jom Cuba!

6 Perkara Yang Perlu Dilakukan Di Waktu Pagi Untuk Turunkan Berat Badan. Jom Cuba!

| September 23, 2018 | 0 Comments

6 Perkara Yang Perlu Dilakukan Di Waktu Pagi Untuk Turunkan Berat Badan. Jom Cuba!| KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Sudah pasti ada yang sedang menurunkan berat badan. Pelbagai tips yang telah dilakukan tetapi berat badan tetap sama. Biasalah banyak dugaan nak turunkan berat badan ni. Apa-apa pun tak salah kita nak cuba untuk turunkan berat badan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka

| September 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka | Khalifah Media Networks – Jom terjah ‘port’ makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Rembau, Negeri Sembilan

3 Tempat Makan Best Western Di Rembau, Negeri Sembilan

| September 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Rembau, Negeri Sembilan | Khalifah Media Networks – Ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Tampin, Negeri Sembilan

3 Tempat Makan Best Western Di Tampin, Negeri Sembilan

| September 18, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Tampin, Negeri Sembilan | Khalifah Media Networks – Jika tiba disesuatu tempat yang baru dikunjungi, perkara penting difikirkan dimana tempat menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan? Usah runsing, disini ada 3 pilihan kami cadangkan pada anda tempat makan best western yang […]

Continue Reading

6 Khasiat Air Rendaman Halba. 

6 Khasiat Air Rendaman Halba. 

| September 17, 2018 | 0 Comments

6 Khasiat Air Rendaman Halba.  | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Malaysia memang kaya dengan rempah ratus. Antara yang popular adalah rempah 4 sekawan seperti kayu manis, bunga lawang, cengkih dan pelaga. Lain-lain yang kita mungkin pernah dengar macam ketumbar, jintan dan lada hitam. Namun rempah yang satu ini mungkin tak biasa kita gunakan dalam masakan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Senawang, Negeri Sembilan

3 Tempat Makan Best Western Di Senawang, Negeri Sembilan

| September 17, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Senawang, Negeri Sembilan | Khalifah Media Networks – Kerap kali berkunjung ke Negeri Sembilan, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Negeri Sembilan ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu […]

Continue Reading

7 Khasiat AJAIB Air Rendaman Kurma .

7 Khasiat AJAIB Air Rendaman Kurma .

| September 17, 2018 | 0 Comments

7 Khasiat AJAIB Air Rendaman Kurma . | KHALIFAH MEDIA NETWORKS –  Amalkan setiap hari untuk mendapatkan tubuh yang cergas, minda yang cerdas, mata yang sihat dan badan yang bertenaga! Air nabeez adalah air rendaman kurma di rendam dalam air masak semalaman (dalam bekas yang bertutup) dan diminum keesokkan paginya. Sumber mengatakan: air nabeez nie kegemaran […]

Continue Reading

Tips Nak Elak Kipas Berhabuk. Gunalah 2 Bahan Rahsia Ini.

Tips Nak Elak Kipas Berhabuk. Gunalah 2 Bahan Rahsia Ini.

| September 17, 2018 | 0 Comments

Tips Nak Elak Kipas Berhabuk. Gunalah 2 Bahan Rahsia Ini. | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – “Bengangnya rasa… Kipas ni baru bersihkan hari tu, ni tak sampai seminggu dah berhabuk semula.” Mesti ramai yang mengalami masalah begini kan? Kipas angin di rumah senang sangat perangkap habuk. Leceh nak bersihkan selalu. Yalah, nak buka satu-satu memang ambil […]

Continue Reading