Anak Dapat SPM 9A. Lepas Dipinta Netizen, Michael Ang Dedah Gambar Anak

| March 23, 2020 | 0 Comments

Anak Dapat SPM 9A. Lepas Dipinta Netizen, Michael Ang Dedah Gambar Anak | Baru ni viral, netizen terutama remaja perempuan teringin tengok rupa anak Michael Ang yang dapat 9A SPM. Akhirnya Michael Ang akur. Jom kita tengok. Jangan terkejut tau.

Kenapa Ada 2 Pinggan ? Satu Lagi Untuk Anak La

Pengarah pan pelakon, Michael Ang ada berkongsi beberapa lampiran gambar menerusi satu entri di Instagramnya yang telah dikemas kini.

Sambil memuat naik foto menu makan malam, perkongsian tersebut turut mendapat perhatian netizen apabila jarang sekali, dia mendedahkan figura remaja lelaki yang dikatakan anaknya itu.

Meski tidak mendedahkan wajahnya secara penuh, remaja lelaki yang dikenali sebagai Ryan Ang, difahamkan telah mendapat keputusan cemerlang 9A dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) baru-baru ini.

Salam semua. Congrats to anak ku! Tak sangka otak kau pandai. Tak sangka keturunan aku ada yg Pandai belajar ingatkan Pandai shopping aje. May your dream to a be Doctor do come thru! Sorry Sebab baru post hari ni berpikir panjang and lama baru decided to post sbb takut org Cakap kita menunjuk! All I can say pergi mampus yg pikir aku nak menunjuk! Luv u!

Malah, perkara tersebut turut dikongsi Michael.

“Salam semua. Dinner apa malam ni? Kita masak Herb Butter Steak n Prawn with Roasted Baby Potato n Salad! Gambar no 2 di Tuju Khai untuk @alifsatar medium rare ya.

“Gambar no 3 selalu Kau org tanya kenapa ada dua pinggan untuk anak I la! Hari ni makan awal Sebab anak I ada buat kerja part time Sebab bagi tuition kat budak Year 9.

“Lambat lagi aku nak bagi dia duit! Luv u all!,” tulisnya.

Dia dedahkan juga rupa anaknya, Ryan Ang tapi dengan sensor hitam. Adeh. Protective betul kan. Hehe. Meninjau ke ruangan komen pula, rata-rata peminat turut memuji cara layanan Michael terhadap Ryan dan tak kurang yang turut memuji fizikal anaknya, meski wajahnya ditutup.

BTW, korang tau kan Michael Ang ni dah peluk Islam. Baca kat sini >> Benarkah Michael Ang Masuk Islam ? Firdaus Wong Berita KISAH SEBENAR (LINK)

Sumber : Instagram Michael Ang via Selamber Media

Tags: , , , , , , , ,

Category: INFORMASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *