Burger Tepi Jalan RM23! Perkongsian Wanita Ini Cetus Perbincangan Netizen. Burger jalanan menjadi pilihan orang ramai kerana harganya murah dan juga sedap. Disebabkan itu, ramai orang masih mampu untuk nikmati kelazatan burger jalanan kerana harganya yang berpatutan.

Lain pula dengan perkongsian pengguna Facebook Nana Ng apabila dia terkejut dengan harga yang dikenakan oleh sebuah gerai burger di tepi jalan untuk dua burger ayam ‘special’.

Menerusi perkongsiannya, dua burger ayam ‘special’ berharga RM23 dan itu membuatkan dirinya berasa terkejut. Malah, wanita itu juga berkongsi beberapa keping gambar menunjukkan gerai burger yang dikunjunginya itu di Kepong, Kuala Lumpur.

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen turut terkejut dengan harga yang dikenakan oleh peniaga gerai tepi jalan itu dan juga membandingkan harga burger di restoran makanan segera dimana jauh lebih murah.

Tidak hanya itu, para netizen juga mengatakan harga tersebut tidak masuk akal dan mahal serta mahu pihak gerai burger memberikan penjelasan mengapa burger dijual dengan harga seperti itu.

Sumber:TheVocket

Share.

Leave A Reply