Harapan Hajar Damirin Terhadap Barangan Tupperware Brands Buat Ramai Respek | Banyak hasilkan penulisan viral di laman sosial, ini harapan Hajar Damirin terhadap barangan Tupperware Brands buat ramai respek.

HARAPAN HAJAR DAMIRIN

Memikirkan tentang keadaan ekonomi yang kurang menentu pada masa ini, Hajar berpendapat adalah wajar sekiranya amalan berjimat-jimat dipupuk dalam kalangan rakyat Malaysia.

Sehubungan itu, hajar berhasrat untuk membawa barangan Tupperware Brands dekat di hati rakyat Malaysia menerusi keistimewaan “Life-time warranty” yang terdapat pada barangan berkualiti ini.

Hajar berpendapat, kelebihan life-time warranty yang terdapat pada barangan Tupperware Brands juga adalah sebahagian daripada inisiatif kepada rakyat Malaysia untuk berbelanja sambil berjimat, dimana mereka tidak perlu bersusah-payah untuk mengeluarkan wang yang lebih sekiranya terdapat kerosakan pada barangan yang dibeli.

Hajar yang juga seorang director di syarikat Tupperware Brands berkata, selain masyarakat dapat berjimat-cermat melalui pembelian produk-produk ini, golongan surirumah, penganggur serta mereka yang kurang bernasib baik di luar sana juga boleh menjana pendapatan melalui barangan Tupperware Brands.

“Sedikit sebanyak peluang menjana pendapatan yang ditawarkan dalam syarikat ini juga mampu membela nasib mereka yang kurang berkemampuan bagi menyara kehidupan mereka sekeluarga” ujar hajar lagi. Boleh Add Friend dan Follow FB Hajar Damirin , sebarang pertanyaan boleh hubungi : 0 11-3586 9165.

Kredit : FB Hajar Damirin

Share.

Leave A Reply