Archive for July, 2018

3 Tempat Makan Best Western Di Bentong, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Bentong, Pahang

| July 22, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Bentong, Pahang | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Pahang, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Muadzam Shah, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Muadzam Shah, Pahang

| July 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Muadzam Shah, Pahang | Khalifah Media Networks – Jika tiba disesuatu tempat yang baru kita kunjungi, salah satu perkara penting yang selalu kita fikirkan adalah dimana tempat untuk makan. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang best dan sedap. Usah runsing, disini kami memberi 3 pilihan tempat makan best […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Triang, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Triang, Pahang

| July 18, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Triang, Pahang | Khalifah Media Networks – Sudah penat ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, […]

Continue Reading

Hukum Berhutang Untuk Menunaikan Ibadah Haji.

Hukum Berhutang Untuk Menunaikan Ibadah Haji.

| July 17, 2018 | 0 Comments

Hukum Berhutang Untuk Menunaikan Ibadah Haji. | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Kini tibalah bulan untuk umat Islam menunaikan Haji. Ada diantara ibu bapa, saudara mara dan kawan-kawan kita yang terpilih untuk menunaikan rukun Islam yang kelima ini bagi tahun ini.     Ibadah Haji ini wajib ditunaikan oleh semua umat Islam yang berkemampuan. Oleh itu kita […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Maran, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Maran, Pahang

| July 17, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Maran, Pahang | Khalifah Media Networks – Tengah ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Indera Mahkota, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Indera Mahkota, Pahang

| July 16, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Indera Mahkota, Pahang | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Pahang, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading

Hukum Mengirim Doa Dari Tanah Suci.

Hukum Mengirim Doa Dari Tanah Suci.

| July 15, 2018 | 0 Comments

Hukum Mengirim Doa Dari Tanah Suci. | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Mengerjakan Haji di Makkah merupakan salah satu rukun Islam yang lima. Rukun ini diwajibkan seluruh umat Islam yang berkemampuan. Bula ini merupakan “bulan orang pergi haji”. Ada diantara ibu bapa, saudara mara dan kawan-kawan kita yang menjadi tetamu Allah untuk ke Tanah Suci mengerjakan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Pekan, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Pekan, Pahang

| July 15, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Pekan, Pahang | Khalifah Media Networks – Jika anda bercadang untuk ke negeri Pahang, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Pahang ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih […]

Continue Reading

Hukum Bercakap Ketika Azan.

Hukum Bercakap Ketika Azan.

| July 15, 2018 | 0 Comments

Hukum Bercakap Ketika Azan. | KHALIFAH MEDIA NETWORKS – Ini merupakan penjelasan berkenaan tentang orang bercakap-cakap ketika azan sedang dilaungkan.     SOALAN : Apakah terdapat hadith bahawa lidah menjadi kelu apabila bercakap ketika azan ?   JAWAPAN : Alhamdulillah, segala puji bagi Allah SWT, selawat dan salam kepada junjungan besar Nabi Muhammad SAW, ahli […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Lipis, Pahang

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Lipis, Pahang

| July 12, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Lipis, Pahang | Khalifah Media Networks – Sudah boring makan tempat yang sama saja setiap kali. Teringin sesekali ubah angin nak makan kat tempat lain pula. Tapi tak tahu kat mana? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh terjah. Di sini kami […]

Continue Reading