Tag: Western Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah

| June 3, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah | Khalifah Media Networks – Sudah boring makan tempat yang sama saja setiap kali. Teringin sesekali ubah angin nak makan kat tempat lain pula. Tapi tak tahu kat mana? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh terjah. Di sini kami memberi […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah

| May 31, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah | Khalifah Media networks – Lazimnya kita kalau ke mana-mana tempat, antara perkara penting mesti mencari tempat makan yang best kan? Ok jangan risau, kami akan mudahkan urusan anda dengan memberi ‘port’ baik untuk anda menjamu selera. Disini kami memberikan anda 3 pilihan tempat makan best western […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Gurun Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Gurun Kedah

| May 28, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Gurun Kedah | Khalifah Media Networks – Kali ini kami bawak pada anda pilihan tempat makan sedap dan murah di sekitar Gurun, Kedah. Jika anda ke sana atas sebarang urusan, boleh lah mencuba beberapa tempat makanan yang dicadangkan ini. Lagi-lagi kalau anda memang peminat makanan western. Ini merupakan destinasi untuk […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kulim Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Kulim Kedah

| May 22, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kulim Kedah | Khalifah Media Networks – Andai anda seorang penggemar makanan western food? Sejak-sejak terlibat dengan line western ni memang rajin betul admin jelajah mencuba pelbagai menu western. Kali ini admin terjah ke Kulim, Kedah pula. Ada beberapa restoran yang menghidangkan menu western tetapi belum jumpa dengan yang kena dengan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Jitra Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Jitra Kedah

| May 21, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Jitra Kedah | Khalifah Media Networks –  Kebiasaannya kita pasti terfikir bila berkunjung ke sesuatu tempat ataupun ‘mood’ nak makan diluar sekitar kawasan tempat tinggal tapi tak tau kat mana tempat makan best kan? Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Jitra, Kedah. Kalau […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Petani Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Petani Kedah

| May 15, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Petani | Khalifah Media Networks – Memang menjadi lumrah bila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, bila perut mula lapar, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Kan ? Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading