Tag: western sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Sibu, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Sibu, Sarawak

| January 3, 2019 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Sibu, Sarawak | Khalifah Media Networks – Andai berkunjung ke negeri Sarawak, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Sarawak ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih beberapa […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Sarikei, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Sarikei, Sarawak

| January 2, 2019 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Sarikei, Sarawak | Khalifah Media Networks – Rakan-rakan pembaca yang tinggal area Sarikei tu, Jom tukar citarasa makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Mukah, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Mukah, Sarawak

| January 1, 2019 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Mukah, Sarawak | Khalifah Media Networks – Kali ini kami ingin berkongsi dengan anda lokasi kedai makan best kepada anda jika bercuti atau berkunjung ke Mukah, Sarawak. Memang lumrah bila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, perut pun mula kelaparan, kita pasti tertanya-tanya dimana tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Bintulu, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Bintulu, Sarawak

| December 30, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Bintulu, Sarawak | Khalifah Media Networks – Di Sarawak, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di Bintulu, Sarawak. […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Miri, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Miri, Sarawak

| December 27, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Miri, Sarawak | Khalifah Media Networks – Ramai tak tahu ada kat mana ‘port’ makan best dan sedap kat area Miri ni, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kuching, Sarawak

3 Tempat Makan Best Western Di Kuching, Sarawak

| December 26, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuching, Sarawak | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Sarawak, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western yang sedap di […]

Continue Reading