13 Tempat Makan Best Sarapan Di Senawang, Negeri Sembilan | Senawang terletak kira-kira 7 kilometer dari bandar Seremban. Ia terletak di kawasan yang tahap yang lebih tinggi rata daripada bandar-bandar lain di Seremban. Kat sini kalau korang nak tahu banyak tau kedai makan yang best-best yang korang boleh pergi kalau korang dekat Senawang.

Korang kalau nak breakfast yang best-best dan sedap dekat Senawang tapi tak tahu kat mana. Di bawah kami ada senaraikan 13 tempat makan best untuk anda sarapan pagi yang boleh anda singgah kalau anda melawat Senawang, Negeri Sembilan.

 

1. IRABAIDURI CHICKEN GULING – SARAPAN

Ini adalah restoran yang famous dengan makanan breakfast dan lunch. Suasana restoran yang bersih dan nyaman membuatkan ramai pengunjung datang breakfast di sini. Antara menu yang bestseller yang ada dekat sini ialah nasi ambeng, nasi lemak, bihun goreng & roti kaya. Menu signature mereka ialah ayam bakar, ikan bakar, sotong bakar dan banyak lagi. Kebanyakkan menu mereka dihidangkan dengan menu bakar-bakar.

Berminat nak breakfast kat sini hujung minggu ni? Lokasi kedai ini terletak di Lot 28450 Taman Kiambang Indah Jalan Paroi-Senawang, Seremban, Malaysia Kedai ini beroperasi pada setiap kecuali hari Isnin dan Selasa pada pukul 7 pagi sehingga 4 petang. Kalau anda ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan boleh hubungi di no tel:  014-988 6540.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/irabaidurichickenguling/

 

2. BLUBIRU – SARAPAN

Blubiru ialah cafe sarapan pagi yang famous jugak dekat Senawang ni. Rata-rata pengunjung yang datang memberi komen dan review yang bagus dan baik. Mereka recommend cafe untuk anda yang tak tahu nak breakfats dekat mana. Menu yang mereka sediakna pon banyak dan semua sedap. Pasti anda kaan jatuh cinta dengan cafe ni. Kalau dah bosan asyik breakfast tempat yang sama je, boleh lah datang cuba dekat sini pulak…

Berminat ingin datang ke sini hujung minggu ni? Lokasi kedai ini terletak di No. 13, Pusat Perniagaan Ixora 2, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan Kedai ini beroperasi pada setiap hari pada pukul 9 pagi sehingga 11 malam. Kalau anda ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan boleh hubungi di no tel: 016-055 8528.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/p/Blubiru-100083197089209/

 

3. RESTORAN JOM SINGGAH – SARAPAN

Restoran Jom Singgah adalah restoran yang menyajikan pelbagai jenis menu sarapan pagi untuk ada yang lapar dan nak breakfast. Kat sini korang kena ambik makanan sendiri ‘layan diri’. Banyak lauk dan kuih-muih yang ada dekat restoran ni yang korang boleh cuba. Harga pon okay dan agak murah. Restoran ini mendapat rating yang tinggi dekat Google. Bolehlah korang singgah kalau datang Senawang.

Merancang ingin berkunjung ke sini? Lokasi kedai ini terletak di No 31G, Taman Cattleya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan. Kedai ini beroperasi pada setiap hari kecuali hari Isnin pada pukul 7 pagi sehingga 3 petang. Kalau anda ada pertanyaan atau anda ingin membuat tempahan, boleh hubungi di no tel:  018-385 2482.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/nurmalia2017/?locale=ms_MY

 

Sekarang ni, kami hanya jumpa tiga tempat sarapan terbaik di daerah Senawang ini. Jika anda ada maklumat terbaru atau ingin letak tempat anda ke dalam article ini, sila hubungi kami di (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk penambahan tempat makan best di Senawang. Setelah anda membaca ini, jangan lupa untuk share dengan orang lain juga ye!

Share.

Leave A Reply