13 Tempat Makan Best Seafood Di Segamat, Johor | Segamat terkenal dengan Air Terjun Gunung Ledang yang merupakan tempat singgah yang popular bagi pelancong yang datang ke Segamat. Selain itu, terdapat juga banyak kedai makanan laut di sini yang boleh korang kunjung. Dari hidangan berat hingga pencuci mulut, pengalaman kuliner di Segamat pasti akan meninggalkan kenangan yang sukar dilupakan.

Jadi, kalau anda masih ragu ragu untuk berkunjung ke Pontian, di bawah kami senaraikan 13 tempat makan best seafood di Segamat, Johor.

1. NASI LEMAK LOBSTER SEGAMAT – SEAFOOD

Bagi peminat nasi lemak kedai ini merupakan kedai yang wajib anda cuba apabila datang ke Segamat. Mereka menyajikan menu hidangan nasi lemak bersama lauk makanan laut. Kedai ini merupakan kedai nasi lemak lobster pertama disegamat johor. Kedai ini dijamin freshh dan harga juga mampu milik untuk semua orang yang ingin mencuba.

Antara menu nasi lemak yang disajikan oleh mereka ialah nasi lemak lobster, nasi lemak udang galah, nasi lemak udang goreng tepung, nasi lemak sotong goreng tepung dan banyak lagi.

Sertai kami untuk pengalaman makanan yang tidak akan terlupakan di sini. Tunggu apa lagi? Datanglah dan nikmati makanan yang memikat selera di destinasi.

Jika anda ingin berkunjung ke kedai ini lokasi kedai ini terletak di 12f, Off, Jalan Durian, 85000 Segamat District, Johor. Kedai ini beroperasi setiap hari kecuali hari Selasa pada pukul 6.30 petang sehingga 12 tengah malam dan pada hari Sabtu dan Isnin kedai ini mula beroperasi pada pukul 6.30 petang sehingga 11.30 malam. Sebarang pertanyaan boleh hubungi no tel  012-767 3482.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/CowboyChickenChop/?locale=ms_MY

 

2. RESTORAN SEGAMAT SEAFOOD – SEAFOOD

Restoran ini mendapat rating tertinggi di google dan restoran ini pernah viral kerana masakannya. Rata-rata pengguna berpuas hati dengan hidangan yang disediakan di sini. Harganya juga sangat berpatutan dan sesuai dengan makanannya.

Restoran ini menyediakan pelbagai jenis makanan dan lauk pauk berasakan makanan laut dan darat. Menu istimewa dan popular di sini ialah masakan seafood ala thai.

Sertai kami untuk pengalaman makanan yang tidak akan terlupakan di sini. Tunggu apa lagi? Datanglah dan nikmati makanan yang memikat selera di destinasi.

Jika anda ingin berkunjung ke kedai ini lokasi kedai ini terletak di 1, Jln Utama 4/3, pusat komersial bandar utama, 85000 Segamat District, Johor. Kedai ini beroperasi setiap hari pada pukul 3 petang sehingga 11 malam. Sebarang pertanyaan boleh hubungi no tel 012-734 7450.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057477008968

 

3. RESTORAN BISTRO SEAFOOD – SEAFOOD

Mana yang cari tempat nak makan aneka makanan seafood yang sedap, portion banyak dan murah boleh singgah restoran ini. Berbaloi sangat! Restoran ini merupakan restoran yang mendapat rating yang tinggi di Google dan pengunjung yang pernah berkunjung pon memberi komen dan review yang bagus dan menarik.

Harganya juga berpatutan dan berbaloi untuk semua yang ingin mencuba.

Sertai kami untuk pengalaman makanan yang tidak akan terlupakan di sini. Tunggu apa lagi? Datanglah dan nikmati makanan yang memikat selera di destinasi.

Jika anda ingin berkunjung ke kedai ini lokasi kedai ini terletak di Kampung rasau 85300, Kampung Rasau, 85000 Segamat, Johor. Kedai ini beroperasi setiap hari pada pukul 9 pagi sehingga 12 tengah malam.

 

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Segamat ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply