Ini Punca Suami Pasang CCTV Segenap Penjuru Rumah Buat Isteri Cuak | Gara-gara tinggal berjauhan, tindakan suami memasang CCTV disegenap penjuru rumah buat si isteri cuak. Baca selanjutnya..

Jakarta – Seorang suami yang tinggal berjauhan dengan isterinya bertindak memasang sistem televisyen litar tertutup (CCTV) di segenap penjuru rumahnya bagi memantau aktiviti wanita itu sepanjang ketiadaannya, lapor laman berita Suara.com hari ini.

Menerusi klip video yang dikongsikan di laman TikTok, wanita dengan akaun bernama @jhnrudysxx__ itu mendedahkan bahawa tindakannya yang kerap menyekat (block) panggilan daripada suaminya membuatkan lelaki itu bertindak memasang CCTV bagi memantau pergerakannya.

“Setiap kali saya merajuk dengan suami, saya akan menghalang panggilannya. Jadi, dia memasang CCTV di setiap penjuru rumah,” kata wanita itu.

Tambah wanita tersebut, hampir semua bahagian di dalam rumahnya mempunyai kamera CCTV termasuk di dalam bilik tidur, kecuali bilik tetamu dan tandas.

“Kalau kita sudah berkahwin, saya tidak akan membuat panggilan video kepada kamu dan bertanya lokasi dan apa yang sedang kamu lakukan,” tulis wanita itu pada keterangan video dengan mengajuk kata-kata yang pernah disuarakan suaminya.

Video tersebut menjadi tular dengan pelbagai komen diberikan netizen yang memberi reaksi terhadap perkongsian wanita berkenaan.

“Tidak mengapa kerana suami sendiri,” komen seorang pengguna.

“Sangat tidak seronok kerana anda akan berasa diri tidak bebas,” kata seorang lagi.

Sumber : Kosmo

Share.

Leave A Reply