Tag: western melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Pulau Sebang, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Pulau Sebang, Melaka

| October 4, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Pulau Sebang, Melaka | Khalifah Media Networks – Seandainya anda membuat perancangan untuk bercuti ke negeri Melaka, atau ada urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Melaka ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Klebang, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Klebang, Melaka

| October 3, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Klebang, Melaka | Khalifah Media Networks – Perut dah mula lapar, kebiasaannya bila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Kan ? Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Klebang, Melaka. Kalau […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Batu Berendam, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Batu Berendam, Melaka

| October 2, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Batu Berendam, Melaka | Khalifah Media Networks – Korang sentiasa berkunjung ke Melaka, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Melaka ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Ayer Keroh, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Ayer Keroh, Melaka

| October 2, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Ayer Keroh, Melaka | Khalifah Media Networks – Ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Durian Tunggal, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Durian Tunggal, Melaka

| September 30, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Durian Tunggal, Melaka | Khalifah Media Networks – Jom tukar citarasa makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Katil, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Katil, Melaka

| September 27, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Katil, Melaka | Khalifah Media Networks – Anda lapar? tapi dalam masa yang sama anda sedang berada di tempat lain sama ada bercuti mahupun atas sesuatu urusan. Kebiasaannya apabila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Beruang, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Beruang, Melaka

| September 26, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Bukit Beruang, Melaka | Khalifah Media Networks – Adakah anda tengah jalan-jalan mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Merlimau, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Merlimau, Melaka

| September 25, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Merlimau, Melaka | Khalifah Media Networks – Pernah alami tak pengalaman dimana anda sudah sampai disesuatu tempat yang dikunjungi atau mahu bercuti, perkara penting difikirkan adalah dimana tempat menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan? Jangan runsing, disini ada 3 pilihan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka

| September 24, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Alor Gajah Melaka | Khalifah Media Networks – Kerap kali berkunjung ke Melaka, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Melaka ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana kami akan bantu anda memilih […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka

| September 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Masjid Tanah, Melaka | Khalifah Media Networks – Jom terjah ‘port’ makan kat tempat lain pula, asyik ke tempat makan yang sama saja. Tapi kat mana ya? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh kunjungi. Di sini kami memberi tiga pilihan tempat makan […]

Continue Reading