13 Tempat Makan Best Seafood Di Beseri, Perlis | Beseri merupakan salah sebuah mukim yang  berada dalam negeri Perlis. Beseri terletak di bawah pentadbiran majlis bembandaran kangar. Beseri mempunyai beberapa tempat yang menarik untuk dikunjungi terutama restoran dan warung yang popular disini.

Jika anda ingin melawat negeri perlis bolehlah berkunjung ke tempat makan disini. Perut lapar tapi tak tahu nak makan dimana? Berikut merupakan senarai beberapa restoran dan warung yang best dan menghidangkan makanan laut yang terletak di beseri perlis.

1. MY OLE-OLE – SEAFOOD

Restoran ini adalah salah sebuah restoran yang mendapat rating tertinggi di google dan kebanyakkan komen memuji aneka masakan disini. Harga di restoran ini juga sangat murah dan berpatutan.

Restoran ini menyediakan menu seperti masakan western, bergoreng, bersup, shellout dan juga makanan laut yang lain. Menu disini terdiri dari berbagai jenis makanan yang berasaskan ikan, udang, sotong, ayam, daging dan banyak lagi. Sekirannya anda berkunjung ke perlis silalah berkunjung ke restoran ini.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

Jika anda merancang untuk berkunjung, Lokasi restoran ini  terletak di MY Kampung, KM 11 Jalan Kaki Bukit, Beseri, Malaysia

Waktu operasi pada setiap hari kecuali khamis jam 4.30 petang sehingga 11 malam.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/myole2/

 

2. TERINAI LAKE VIEW – SEAFOOD

Restoran ini merupakan salah satu restoran yang popular di perlis denga rating yang tinggi dan harga hidangan yang murah dan permandangan yang indah kerana berdekatan dengan tasik. Komen di google juga berpuas hati dengan hidangan dan layanan yang diberikan disini

Hidangan disini berasaskan western dan makanan laut. Menu yang disediakan ialah pelbagai jenis makanan bergoreng, berkuah, western, set makanan keluarga dan banyak lagi. Sambil-sambil menjamu selera anda juga boleh menikmati pemandangan di tasik yang berdekatan empangan timah tasoh.

May be an image of food and indoor

May be an image of food

No photo description available.

No photo description available.

Jika anda merancang untuk berkunjung, Lokasi restoran ini terletak di Empangan Timah Tasoh, Beseri, Malaysia

Waktu operasi pada setiap hari kecuali hari isnin pada jam 4 petang sehingga 11 malam.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/terinailakeviewcafe

 

3. WARUNG D’PETAK – SEAFOOD

Warung ini mendapat rating yang tinggi di google dan rata-rata komen berpuas hati dengan hidangan yang disediakan disini. Harga di warung ini juga murah dan sangat berpatutan. Restoran ini terletak bersebelahan dengan petak sawah padi sepertimana nama restoran ini.

Hidangan yang disediakan disini ialah seperti masakan panas dan masakan thai. Antara menu disini ialah  variasi hidangan makanan laut dan darat seperti sotong, udang, ayam, daging. Selain itu ada juga masakan sup thai, nasi goreng ikan masin, nasi goreng sotong, nasi goreng ketam, nasi goreng udang dan tomyam.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

Jika anda merancang untuk berkunjung, Lokasi restoran ini terletak di Kampung Guar Jentik, Beseri, Malaysia

Waktu operasi pada setiap hari kecuali hari jumaat pada jam 11 pagi sehingga 5 petang.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/DPetakGJ/

 

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Beseri ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply