ke13 Tempat Makan Best Seafood Di Jasin, Melaka | Jasin merupakan salah sebuah daerah yang terletak di Negeri Melaka, Malaysia. Jasin, pada awalnya ditadbir oleh Majlis Daerah Luar Bandar Jasin yang ditubuhkan pada tahun 1959.  Jasin tak hanya terkenal dengan warisan sejarahnya, tapi juga dengan makanan sedap.

Terdapat banyak juga tempat makan best seafood yang boleh anda kunjung, sekiranya anda datang bercuti di Jasin, Melaka.

 

1. IKAN BAKAR POK KU – SEAFOOD

Siapa yang datang ke Jasin mesti perasan akan kedai ni. Restoran ini rata-rata mendapat komen yang baik dari pelanggan dan harga di sini berpatutan dan berbaloi untuk dicuba. Restoran ini merupakan restoran ikan bakar yang sangat popular di Jasin.

Mereka menyediakan sajian makanan seperti masakan panas,goreng, sajian pantai Timur dan ikan Bakar.

Marilah merasai kelazatan makanan laut segar dan hidangan tradisional yang memukau selera.

Jika anda dan keluarga merancang untuk berkunjung untuk mencuba makanan disini, Lokasi restoran ini terletak di 1883 , Jalan Bestari 5, Seksyen 2 Bandar Jasin Bestari, 77200 Jasin, Melaka. Waktu operasi pada setiap hari kecuali Jumaat pada pukul 10 pagi sehingga 4 petang. Sebarang pertanyaan sila hubungi no tel: 016-760 3689.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/IkanBakar.Pokkuu/

 

2. MEDAN IKAN BAKAR SERKAM – SEAFOOD

Selain Pok Ku, restoran ini juga merupakan mendapat rating yang tinggi di Google. Kedai ni terletak di Jasin dan mendapat komen yang baik dari pelanggan. Harga di sini berpatutan dan berbaloi untuk dicuba. Restoran ini merupakan restoran ikan bakar yang sangat popular di Jasin.

Terdapat banyak jenis ikan bakar di sini dan sangat menjadi permintaan yang tinggi apabila pengunjung datang ke sini.

Marilah merasai kelazatan makanan laut segar dan hidangan tradisional yang memukau selera.

Jika anda dan keluarga merancang untuk berkunjung untuk mencuba makanan disini, Lokasi restoran ini terletak di 1 Jln Medan Ikan Bakar, 77300 Merlimau, Malacca. Waktu operasi pada setiap hari pada pukul 5 petang sehingga 12 tengah malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no tel: 016-619 4418.

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/profile.php?id=100065428121471

 

3. RESTORAN ELA TOM YAM SEAFOOD – SEAFOOD

Kedai makan tomyam ini merupakan salah satu restoran yang mendapat rating yang tinggi di Google. Ia terletak di Jasin dan ramai pengunjung memberi komen yang baik dan harga di sini berpatutan dan berbaloi untuk dicuba.

Sensasi rasa yang berbeza-beda menanti untuk ditemui di Restoran Ela Tom Yam Seafood. Bolehla datang mencuba pelbagai hidangan dan sertai kami dalam perjalanan rasa yang menakjubkan.

Marilah merasai kelazatan makanan laut segar dan hidangan tradisional yang memukau selera.

Jika anda dan keluarga merancang untuk berkunjung untuk mencuba makanan disini, Lokasi restoran ini terletak di 1938, M2, Kampung Jasin Hilir, 77000 Jasin, Malacca. Waktu operasi pada setiap hari pada pukul 4 petang sehingga 3 pagi. Sebarang pertanyaan sila hubungi no tel: 01131518486 / 01111445172

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/profile.php?id=100050779014167&locale=ms_MY

 

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Jasin ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply