13 Tempat Makan Best Seafood Di Jenjarom, Selangor | Jenjarom adalah sebuah pekan yang terletak di daerah Kuala Langat di Selangor. Walaupun jarang kita dengar tentang kawasan ini tapi terdapat banyak tarikan makanan terutama makanan laut yang menarik di sini.

Perut tengah lapar tapi masih bingung nak makan kat mana? Jangan risau, berikut adalah senarai tempat makan yang best yang terdapat di Jenjarom, Selangor.

 

1. THAI SIAM CUISINE JENJAROM – SEAFOOD

Anda peminat masakan thai? Tak perlu pergi jauh-jauh dah. Restoran inilah salah satu tempat yang patut anda kunjungi. Menyediakan pelbagai jenis masakan ala thai yang dijamin kelazatannya. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan disini. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.
Antara menu yang ada di sini ialah seperti tomyam seafood dan tomyam campur original thai, kerabu kerang ala thai, somtam kerang, somtam udang, kerabu mangga ketam, kerabu mangga kerang dan ikan bilis, oyster dan banyak lagi.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di 42, Jalan 2/5, Taman Ria, 42600 Jenjarom, Selangor. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 4.00 petang hingga 11.30 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 013-685 1803

2. SAUJANA SEAFOOD 64 – SEAFOOD

Saujana Seafood 64 ini menyediakan pelbagai aneka hidangan yang patut anda cuba. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan disini. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.
Antara menu yang ada di sini ialah siakap stim lemon, sotong stim lemon, siakap bakar dan 3 rasa, tomyam campur dan tomyam seafood dan kerang rebus.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di 41, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra, 42610 Jenjarom, Selangor. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 10.00 pagi sehingga 10.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 016-948 8810

3. AROMA IKAN BAKAR – SEAFOOD

Aroma Ikan bakar ialah salah satu restoran yang mempunyai sesuai dikunjungi keluarga untuk menikmati hidangan di sini. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan disini. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.
Antara menu yang ada di sini ialah seperti Ikan Bakar, Sotong Goreng Tepung, Ikan Siakap Bakar, Kerang Bakar, ketam masak cili, udang masak sambal, tomyam dan banyak lagi.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di Jalan Jati, Jeram, 45800 Jeram, Selangor. Waktu operasi adalah pada setiap hari kecuali isnin, jam 4.00 petang sehingga 10.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 017-316 3117

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Jenjarom ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply