13 Tempat Makan Best Seafood Di Raub, Pahang | Raub merupakan sebuah daerah yang terletak di Pahang. Terdapat banyak tempat menarik untuk dilawati di Raub seperti pusat rekreasi di pulau chekas. Selain itu terdapat juga beberapa tempat makan best anda perlu tahu yang terdapat di Raub dan juga menghidangkan masakan makanan laut di sini.

Disebalik kesibukan bekerja sekali sekala tu luangkanlah masa untuk menghilangkan lelah dengan mencari tempat-tempat makan yang menarik. Tapi dimana tempat makan yang menarik di Raub. Berikut merupakan senarai tempat makan yang best yang terdapat di  Raub, Pahang.

 

1. IKAN BAKAR SRI TANJONG – SEAFOOD

Restoran ini merupakan restoran wajib singgah jika ke Bentong atau Raub. Restoran ini menyajikan variasi hidangan berasaskan makanan laut yang popular di Raub. Kebanyakkan komen-komen di Google, pengunjung  memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.

Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti ikan siakap bakar, tomyam seafood, sotong goreng, ikan siakap masak stim lemon, siakap 3 rasa, udang goreng tepung dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di No 43, Jalan Lestari 1, Taman Amalina Lestari, Raub, Malaysia Waktu operasi adalah pada setiap hari kecuali isnin, jam 5.oo petang sehingga 12.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 014-219 3131

2. RAUB RESTORAN SATU RASA – SEAFOOD

Merupakan sebuah restoran yang menyediakan sajian makanan pagi dan tengah hari. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.
Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti  pelbagai aneka lauk pauk, aneka nasi berlauk dananeka masakan panas dan berkuah.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di nO.38 Bangunan Umno jalan Dato Abdullah 27600 Raub, Pahang, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari kecuali rabu, jam 8.00 pagi sehingga 6.00 petang. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon: 019-649 4691

3. JALAN TRAS KOPITIAM – SEAFOOD

Restoran kopitiam ini menyediakan pelbagai jenis aneka makanan laut yang terletak di Raub. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.

Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti patin gulai tempoyak, lampam masak lemak, kerang rebus, siakap  3 rasa, siakap stim dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di PT 25497 JALAN TRAS, 27600 RAUB, PAHANG. 27600 Raub, Pahang, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 11.00 pagi sehingga 8.00 petang. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon: 09-355 0580

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Raub ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply