Ayah Penggal Kepala Dua Anak Sebelum Tunjuk Mayat Tanpa Kepala Kepada Anak Yang Masih Hidup. | Maurice Taylor Jr, 12, dan Maliaka Taylor, 13, didakwa dibunuh oleh ayah mereka Maurice Taylor Sr di rumah di Los Angeles, AS. Ibu mereka Natalie Brothwell juga telah dituduh membunuh.

Ayah Penggal Kepala Dua Anak Sebelum Tunjuk Mayat Tanpa Kepala Kepada Anak Yang Masih Hidup.

Seorang lelaki didakwa memenggal kepala dua anaknya sebelum menunjukkan mayat mereka kepada anak lelakinya yang masih hidup.

Maurice Taylor Jr, 12, dan Maliaka Taylor, 13, ditemukan mati pada 4 Disember tahun lalu, di rumah mereka di Lancaster, di Gurun Mojave di timur laut Los Angeles, AS.

Maurice Taylor Sr didakwa membunuh kanak-kanak itu dengan menikam dan kemudian memenggal kepala mereka pada 29 November.

Dia dikatakan telah menyimpan mayat di rumah selama berhari-hari dan kemudian menunjukkan mayat mereka dan memaksa anak-anaknya yang lain yang berumur lapan dan sembilan tahun untuk melihat.

Pelatih peribadi berusia 34 tahun itu didakwa atas tuduhan membunuh dan penderaan kanak-kanak terhadap anaknya, laporan Crime Online.

Mereka terpaksa tinggal di bilik mereka tanpa makanan selama beberapa hari, kata pendakwa.

Pihak berkuasa mengatakan bahawa Taylor Sr. sedang menjalankan latihan peribadi melalui Zoom, dan kliennya berasa bimbang tentang kemungkinan kebocoran gas di rumahnya apabila lelaki tersebut tidak muncul-muncul, lalu mereka membuat panggilan kecemasan kepada polis.

Taylor Sr ditangkap tidak lama setelah mayat anak-anaknya ditemui dan dia dipenjara.

Awal minggu ini, ibu kanak-kanak malang berkenaan, Natalie Brothwell, 44, ditangkap dan didakwa atas pembunuhan dan tindakan membahayakan kanak-kanak.

Siasatan lanjut ke atas pembunuhan itu membawa kepada penangkapan Brothwell sembilan bulan selepas kejadian tersebut berlaku.

Dia akan ditahan di Penjara Pima County sementara menunggu ekstradisi ke California.

Sumber: Daily Star, New York Daily News

Share.

Leave A Reply