Isteri Minta Suami Kahwin Rakan Baik | Seorang lelaki di Singapura meluahkan rasa buntu apabila si isteri meminta dirinya untuk berkahwin dengan rakan baik wanita terbabit. Ini lain daripada yang lain!

Menerusi hantaran si suami yang tular di SGWhispers, lelaki berkenaan meminta nasihat daripada orang ramai mengenai situasi yang dialami olehnya itu.

Sekadar meminta pendapat dan nasihat disini mengenai keadaan saya.

Difahamkan, hasil perkahwinan pasangan terbabit, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata, namun isterinya tetap meminta untuk berkahwin dengan rakan baiknya yang sudah bercerai serta mempunyai dua orang anak.

Ujar isterinya lagi, jika suaminya bersetuju untuk berkahwin, dia akan mempunyai seseorang untuk menjaganya. Malah, anak-anak rakannya itu boleh menjadi sebahagian daripada keluarga mereka.

Luahan lelaki berkenaan secara tidak langsung meraih perhatian netizen.

Bukan itu sahaja, rata-ratanya menasihatkan si suami untuk mengikut kata hatinya serta mengatakan dia boleh membantu rakan isterinya tanpa perlu mengahwininya.

Sumber: Oh Bulan

 

Artikel Lain

(Video) Pengantin Lelaki Batal Perkahwinan Kerana Didatangi Bekas Teman Wanita

(Video) Pengantin Lelaki Batal Perkahwinan Kerana Didatangi Bekas Teman Wanita | Portal berita Wolipop melaporkan bahawa sebuah klip video viral di media sosial Indonesia memaparkan seorang pengantin lelaki yang didakwa membatalkan majlis perkahwinan kerana didatangi bekas teman wanita mendapat komen netizen yang berbeza, di Indonesia.

Video itu dimuat naik dalam akaun Instagram @nyinyir_update_official.

Dalam video itu dapat melihatkan bahawa seorang wanita yang memakai baju hitam dilihat menangis dan memeluk pengantin lelaki.

Perkahwinan itu tular kerana dia didakwa sebagai bekas teman wanita kepada pengantin lelaki yang tidak mahu berpisah.

Dalam video itu juga memberi keterangan bahawa batalkan perkahwinan kerana bekas teman wanita tidak mahu berpisah. Peluk, cium dan minta perkahwinan dibatalkan.

Video tersebut juga mendapat perhatian netizen di ruangan komen. Kebanyakkan netizen memberitahu bahawa wanita tersebut adalah adik kandung kepada pengantin lelaki, bukan bekas teman wanitanya.

Dia dikatakan menangis kerana salah seorang orang tua mereka baru sahaja meninggal dunia.

Seseorang netizen menyatakan bahawa itu adiknya. Seminggu sebelum nikah ibunya meninggal dunia. Oleh itu, video itu dirakam pakcik dan makcik mereka.

Sumber: Kosmo

 

(ADA VIDEO)Selepas 3 Bulan Kahwin, Suami Kantoi Rupanya G@y

(ADA VIDEO) Selepas 3 Bulan Kahwin, Suami Kantoi Rupanya G@y | Portal berita Wolipop melaporkan bahawa sebuah klip video viral di media sosial Indonesia yang memaparkan pengakuan seorang wanita yang mendedahkan perkahwinannya berakhir dengan kesedihan apabila dia mengetahui suaminya menyukai kaum sejenis.

Wanita bernama Ian itu telah memuat naik sebuah klip video dalam akaun TikTok @azinomu.

Dalam videonya Ian memberi keterengan pada video tersebut bahawa ‘Momen yang ditunggu malah menghancurkan mentalku. Sebumbung tetapi selalu merasa sendirian’.

Selepas tiga bulan berkahwin, Ian mendapat tahu bahawa suaminya merupakan seorang lelaki gay.

Menurut Ian, Ian memberitahu bahawa pada suatu hari, suaminya sakit teruk sehingga berat badannya turun secara drastik. Ian tidak mendedahkan penyakit suaminya tetapi dia berasa kecewa dengan penyakit itu, namun tetap menjaga suaminya sehingga sembuh.

Tiga bulan kemudian, Ian mendakwa dia tidak diperlakukan selayaknya sebagai seorang isteri. Dia tidak sanggup menghadapi tingkah laku suaminya yang tidak ingin berubah.

Dengan sokongan sahabat dan keluarga terdekat, Ian akhirnya memutuskan untuk berpisah dengan suaminya.

 

 

Video itu mendapat perhatian netizen di ruangan komen.

“Kakak wajib menjalani ujian pemeriksaan kesihatan secara berkala ya, minimum 3 atau 6 bulan sekali,” kata seorang netizen.

Sumber: Kosmo

Share.

Leave A Reply