Tiga Mayat Dipotong Ditemui Dalam ‘Longgokan Sampah Terbakar’. | Tiga mayat yang dipotong, termasuk seorang kanak-kanak, ditemui pada Rabu selepas dibuang ke dalam longgokan sampah yang dibakar.

Tiga Mayat Dipotong Ditemui Dalam 'Longgokan Sampah Terbakar'.

Anggota bomba di bandar Fort Worth, Texas, dipanggil berikutan laporan mengenai longgokan sampah yang terbakar kira-kira pukul 6.17 pagi, jelas Jabatan Polis Fort Worth.

Selepas mereka memadamkan kebakaran itu, anggota bomba membuat penemuan mengerikan. Mereka menemui badan-badan seorang kanak-kanak kecil, remaja atau perempuan dewasa, dan seorang lelaki dewasa.

Mereka ditemui di blok 3100 Bonnie Drive, kawasan barat Fort Worth yang merupakan separa luar bandar dan mempunyai bangunan perindustrian. Tempat pembuangan sampah itu sendiri terletak di hadapan pusat perniagaan penyimpanan.

Pihak berkuasa telah mengenal pasti lelaki dewasa sebagai David Lueras berusia 42 tahun, yang mereka berkata ” sering menziarahi kawasan Dallas dan kawasan Hurst, Euless, dan Bedford.”

Mayat kanak-kanak dan wanita itu masih belum dikenal pasti.

“Mayat telah dibakar dan dipotong dan terdapat bahagian badan yang belum ditemui,” kata Jabatan Polis Fort Worth dalam satu kenyataan pada Jumaat.

“Keadaan mayat yang terpotong itu menyukarkan proses pengecaman.”

Ketiga-tiga kematian itu sedang disiasat sebagai pembunuhan beramai-ramai, tetapi tiada tangkapan dibuat setakat ini. Polis menyeru orang ramai untuk tampil dengan sebarang maklumat.

Kenyataan mereka juga: “Mengenal pasti pelaku dan suspek pembunuhan beramai ini adalah matlamat utama siasatan ini.”

“Unit Pembunuhan Jabatan Polis Kota Worth meminta bantuan orang ramai dalam siasatan ini. Apa-apa maklumat yang berkaitan dengan orang hilang atau orang yang sesuai dengan keterangan mangsa adalah dihargai.”

Pihak polis belum mengeluarkan sebarang maklumat lanjut buat masa ini.

Sumber: Daily Star

Share.

Leave A Reply