[VIDEO] Perodua Myvi Sekali Lagi Mengagumkan Netizen Dengan Terbang Sebelum Letak Kereta Sempurna Di Cerun. | Legenda Perodua Myvi telah membuat tajuk utama sekali lagi untuk ‘keupayaan terbang’.

[VIDEO] Perodua Myvi Sekali Lagi Mengagumkan Netizen Dengan Terbang Sebelum Letak Kereta Sempurna Di Cerun.

Kali ini, sebuah Perodua Myvi dilihat melalui pembahagi jalan dan didapati meletakkan kereta di atas cerun.

@tankeryrvoverboostBaru jadi 25minit td….depan mata tgk die naik atas tu😂,sempat pegang kete die,suruh keluar dlu…takut jatuh je…mangsa selamat xde pape….♬ original sound – tankeryrvoverboost

Satu video kejadian itu dimuat naik di TikTok, di mana kereta itu dilihat di pinggir cerun berhampiran pusat latihan Polis Tentera Diraja Kuala Lumpur.

Pengguna TikTok tankerrvoverboost berkata dia melihat kejadian itu dengan matanya sendiri.

“Kejadian itu berlaku kira-kira 25 minit yang lalu.

“Saya melihat kejadian itu di depan mata saya dan kereta itu merempuh pembahagi dan berakhir di lereng,” katanya sambil menambah semua penumpang tidak cedera.

Video ini telah ditonton lebih dari 15,000 kali dan telah meraih lebih daripada 2,000 komen.

Ramai netizen memberi komen bahawa kereta itu tidak pernah gagal untuk menarik perhatian orang ramai dengan ‘kebolehan terbang’ yang luar biasa.

Pada Mac tahun ini, sebuah lagi Perodua Myvi di Johor menjadi tajuk utama apabila terbabas ke atas jalan raya dan terbang menyeberangi longkang sepanjang 50 meter.

Sumber: Rojak Daily

Share.

Leave A Reply