Aksi seorang wanita sedang mencari pelaku yang menendang kemaluan anaknya menggunakan pembesar suara sebuah masjid menjadi tular di media sosial.

Wanita Cari Pelaku Yang Buli Anaknya Guna 'Speaker' Masjid. ADA VIDEO

Penduduk setempat dikatakan terkejut apabila mendengar bunyi seorang wanita sedang mencari pelaku yang menendang kemaluan anaknya. Wanita tersebut dikatakan panas hati kerana melihat anaknya yang baru sahaja pulang dari mengaji menangis kerana diganggu oleh rakan-rakan lain.

Hoi, anak-anak, siapa yang tendang kemaluan si Sarip?

Kalau tiada yang mahu mengaku, nanti aku tendang seorang demi seorang. Sarip balik mengaji dan menangis.

Memetik laporan Suara.com, kanak-kanak tersebut bahkan bukan sahaja diganggu, malah alat sulitnya ditendang. Rakaman yang tular di aplikasi TikTok itu mendapat perhatian netizen dan berjaya membuat netizen terhibur.

Selain itu, netizen juga terfikir fungsi pembesar suara masjid juga dipakai untuk mencari pelaku yang menganggu anak-anak.

@kechoth28 kasian sarip🤣 #fyp #vidioviral #fypシ゚viral ♬ suara asli – Pikih Si’khecot Thej

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan aksi seorang ibu tersebut, ada juga mengatakan itulah rasa sayang seorang ibu terhadap anaknya. “Itulah ibu, dia tidak akan membiarkan anaknya menangis. Meski orang menertawakan nya. Terima Kasih ibu” komen netizen.

Sumber : Oh Bulan

Share.

Leave A Reply