13 Tempat Makan Best Seafood Di Jengka, Pahang | Jengka atau Bandar Jengka merupakan sebuah bandar utama di Pahang, Malaysia. Jika anda datang ke Jengka bolehlah datang berkunjung ke tempat makan yang menarik di sini yang kebanyakkan hidangannya sangat berbaloi dan dijamin sedap.

Datang bercuti ke Pahang memang tak sah kalau tak cuba makanan di sini. Tapi mana nak cari tempat makan yang menarik di sini. Jangan risau, berikut merupakan senarai tempat makan yang best yang terdapat di  Jengka, Pahang.

1. MOKDE IKAN BAKAR JENGKA – SEAFOOD

Mokde ikan bakar merupakan sebuah medan selera yang menyediakan hidangan ikan bakar dan pais patin tempoyak yang terkenal di jengka. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.

Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti patin tempoyak pais, kailan ikan masin, ikan bakar sambal, tomyam dan telur dadar, sotong telur dadar, ikan sweet sour, udang goreng dan sotong goreng, aneka masakan panas dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di Bandar Tun Abdul Razak 26400 Maran, Pahang, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 4.30 petang sehingga 1.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 019-500 7865

2. SWEET APPLE CAFE JENGKA – SEAFOOD

Restoran sweet apple di bandar jengka ini merupakan restoran melayu yang dijamin halal. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.
Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti aneka masakan panas dan bergoreng, nasi goreng seafood, kuew tiaw hong kong, tomyam seafood dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di Sweet Apple Cafe 26400 Maran, Pahang, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 9.30 pagi sehingga 10.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 09-466 4358

3. AMBANG QASEH 2 – SEAFOOD

Ambang Qaseh menyajikan hidangan ikan patin masak tempoyak yang pekat, rasa tempoyak yang sebati serta ikan patin yang segar dan masakan asli negeri Pahang serta masakan tradisional yang lain yang dihidangkan bersama ulam-ulaman segar. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.
Ikan patin merupakan antara hidangan popular di pahang dan diminati ramai.  Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti ikan patin tempoyak, ikan bakar, udang galah, ikan talapia, ikan goreng berempah dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.

Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di 25, Jalan IM 3/12, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 9.30 pagi sehingga 10.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 017-968 2569

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/seleraambangqaseh2/?ref=page_internal

 

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Jengka ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply