13 Tempat Makan Best Seafood Di Jerantut, Pahang | Jerantut adalah sebuah pekan di Pahang, Malaysia. Jerantut juga adalah sebuah daerah yang mempunyai kepelbagaian tarikan pelancong yang boleh di terokai. Selain itu di jerantut juga terdapat beberapa tempat makanan yang popular dan berasaskan makanan laut di sini yang menjadi tumpuan ramai.

Berniat untuk berkunjung ke jarantut untuk merasa makanan di sini? Tapi tak tahu di mana tempat-tempat makan yang best? Berikut adalah senarai tempat makan best seafood yang terdapat di Jerantut, Pahang.

 

1. MOKCIK’S RICH SHELLOUT JERANTUT – SEAFOOD

Restoran Mokcik’s Rich Shellout Jerantut adalah sebuah restoran yang popular dan viral di Jerantut. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan disini. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.

Antara menu yang ada di sini ialah seperti shellout dengan pilihan pelbagai aneka hidupan laut seperti udang, ketam, sotong, kerang, kepah dan lala dan pelbagai lagi perasa shellout yang disediakan di sini.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di Jalan Kuantan, Taman Mawar Murni, 27000 Jerantut, Pahang. Waktu operasi adalah pada setiap hari kecuali isnin, jam 6.oo petang hingga 11.30 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 018-253 1966

2. DULANG JERANTUT KAFE II – SEAFOOD

Nikmati makanan makanan yang berasaskan makanan laut di sini yang disediakan dari bahan yang segar. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.
Antara menu yang ada di sini ialah seperti mega seafood, mee udang, ikan siakap masak 3 rasa, ikan siakap masak stim, nasi goreng seafood, tomyam campur, sotong dan udang goreng dengan sos thai, dan makanan seafood dan waestern yang dihidangkan dalam dulang.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di Dulang Station Jerantut Badminton Centre, Jalan Feri.27000 berhadapan Carwash Automatik, Pahang. Waktu operasi adalah pada setiap hari kecuali isnin, jam 5.oo petang hingga 12.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 011-1078 1019

3. HARISH BISTRO – SEAFOOD

Harish bistro adalah tempat makan yang menyediakan aneka menu berasaskan darat dan laut yang terbaik di jerantut. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan disini. Harga di sini juga sangat lah mampu milik.

Antara menu yang ada di sini ialah seperti tomyam seafood, nasi goreng tomyam, dan aneka jenis set nasi seperti ikan siakap 3 rasa, ikan siakap masak stim, ikan talapia, dan ikan bakar yang popular di sini yang anda patut cuba bersama keluarga.
Berminat untuk singgah ke sini? Lokasi ini di LOT 35 TINGKAT BAWAH JALAN INDERAPURA 2 BANDAR INDERAPURA 27000 Jerantut, Pahang, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 5.oo petang hingga 11.30 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 017-947 7013

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Jerantut ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply