13 Tempat Makan Best Seafood Di Temerloh, Pahang | Temerloh merupakan sebuah daerah yang terletak di negeri Pahang, Malaysia. Daerah ini terletak di tengah negeri Pahang. Pekan ini menawarkan keindahan alam semula jadi hutan simpan, pusat pemuliharaan haiwan terancam dan kawasan perkampungan yang klasik untuk dilawati. Selain itu, di sini juga terdapat beberapa tempat makan yang popular yang menjadi tumpuan kebanyakkan pelancong yang datang ke sini.

Warga kota memang mendambakan percutian yang penuh santai dan kedamaian di kawasan kampung. Jadi apa kata berehat sebentar di kawasan temerloh ini untuk mencari tempat makan yang menarik. Tapi diman tempat makan yang best tersebut. Berikut merupakan senarai tempat makan yang best yang terdapat di  Temerloh, Pahang.

 

1. KANCIL RAJA PATIN TEMERLOH – SEAFOOD

Patin raja kancil yang terletak di temerloh pahang merupakan sebuah restoran yang merupakan restoran pakar memasak masakan ttempoyak yang popular di sekitar temerloh ini. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.

Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti ikan patin masak tempoyak, patin kayu api, gulai patin tempoyak, pais patin tempoyak, ikan patin goreng, udang tempoyak, udang galah masak lemak dan banyak lagi hidangan di sini.
No photo description available.
No photo description available.
May be an image of sushi
May be an image of food
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di 63, Jalan BDS 1, Bukit Desa Semantan, 28000 Temerloh, Pahang. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 11.30 pagi sehingga 7.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 013-886 6164

2. ROTARIUM BUFFET STEMBOAT & GRILL – SEAFOOD

Sebut saja temerloh memang orang akan mengaitkannya dengan makanan patin tempoyak tapi apa kata anda cuba makanan steamboat di sini pula. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.
Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti steamboat set dengan pelbagai pilihan, udang harimau grill, aneka seafood seperti udang, ketam, kupang, kepah yang boleh dipilih dan aneka daging dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 4.oo petang sehingga 12.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 014-218 5027

 

3. SAWADEE TEMERLOH – SEAFOOD

Restoran makanan laut penuh citarasa pantai di lokaliti sungai yang terdapat di temerloh pahang. Restoran ini mendapat rating yang tinggi di google dengan kebanyakkan komen memuji masakan dan layanan yang diberikan di restoran ini. Harga di sini juga sangatlah berpatutan dan berbaloi.

Diantara menu yang disediakan di sini ialah seperti kerang rebus, sotong bakar, paprik campur, ikan bakar, kerabu ketam, ikan stim, sotong goreng tepung dan banyak lagi.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
Berminat untuk berkunjung ke sini? Lokasi restoran ini terletak di No 1E Jalan Seberang Temerloh 1A, Taman Seberang Temerloh, Temerloh, Malaysia. Waktu operasi adalah pada setiap hari, jam 5.oo petang sehingga 12.00 malam. Sebarang pertanyaan sila hubungi no telefon 019-475 1736

Buat masa ini kami hanya menjumpai 3 tempat makan best seafood di kawasan Temerloh ini. Jika anda ada maklumat terkini atau inginkan premis anda dimasukkan dalam senarai ini, boleh hubungi kami (https://reviewkedaimakankmn.wasap.my/) untuk kemaskini maklumat ini. Terima kasih. Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

Share.

Leave A Reply