Kisah Arwah Bocey Tolak Program Lagho, Terima Program Islamik Sempena Ambang 2020 | Hampir satu Malaysia terasa kehilangan artis disayangi ramai ni, arwah Abam Bocey (semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman). Seorang lelaki menceritakan kisah awal tahun 2020 yang lepas di mana arwah tolak program maksiat dan terima program islamik untuk dihadiri. Ikuti kisah selanjutnya.

MENCARI AKHIRAT

Ikuti pengalaman seorang lelaki, Mohd Afif Abd Aziz yang pernah berurusan dengan arwah Bocey ketika menjemput beliau ke program islamik sempena sambutan ambang tahun 2020.

Innalillahi wainna lillahirojiun

Pertama kali jumpa Abam Bocey di Program Ambang Tahun Baru 2020 di Sri Gombak, sungguh arwah seorang yang sangat baik, ikhlas dan sedikit pun tiada sifat sombong..

Pernah mendengar kisah hidup beliau semasa di program #Disebaliktawa bersama Abam.. penuh liku dan pengajaran buat kita..

Semoga Arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman.. amiinn..

Takziah buat keluarga arwah.. 😢😢😢

p/s : Screenshoot WS masa nk jemput arwah ke program ambang tahun baru di Gombak.. Dia tolak offer drpd phk lain utk show ambang tahun baru & terima offer kami sbb tak mau dah lagho² program tahun baru di tmpt lain. Terima offer sbb nak program Islamic!

PERBUALAN WHATSAPP MEREKA

Dalam petikan whatsapp Abam Bocey dilihat tidak sombong dan tidak sentap bila ditegur, malah berazam untuk mengikuti hadis yang sohih kerana yang paling utama baginya adalah kehidupan akhirat yang kekal abadi.

Tekan SHARE. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

#AlFatihah

Sumber: FB Mohd Afif Abd Aziz

Share.

Leave A Reply