Lelaki Jual Tisu Mengandungi Hingus Dan Air Mata Messi RM4Juta | Siapa sangka, seorang lelaki menjadi jutawan selepas menjual tisu digunakan bintang bola sepak Messi untuk lap hingus dan air mata. Baca selanjutnya..

MENGANDUNGI GENETIK MESSI

Madrid – Kertas tisu mengandungi kesan hingus dan air mata bekas bintang kelab bola sepak Barcelona, Lionel Messi berjaya dijual pada harga AS$1 juta (RM4.239 juta) oleh seorang individu tidak dikenali, lapor laman berita Gulf Today baru-baru ini.

Tisu tersebut digunakan Messi ketika majlis perpisahan pemain bola sepak Argentina itu selepas kontraknya dengan Barcelona tamat.

Menurut laporan, tisu itu dikutip oleh seseorang yang hadir pada majlis berkenaan dan dia kemudan menjualnya di sebuah platform online.

“Tisu ini mengandungi kandungan genetik Messi yang membolehkan anda mencipta klon pemain bola sepak sehebat beliau,” tulis keterangan pada gambar tisu yang dijual.

Sehingga kini, tiada maklumat lanjut tentang penjual dan pembeli tisu Messi itu, namun ia menjadi tular di media sosial sejak berita penjualannya diketahui peminat.

Sumber : Kosmo

Share.

Leave A Reply