Lelaki Ni Buat Kerja Gila Terjun Dalam Jurang Dasar Laut Tanpa Alat Pernafasan. Jom Tengok Akibatnya. Ada VIDEO.| Seorang lelaki buat kerja gila bila terjun ke dalam jurang dasar laut yang gelap tanpa alat pernafasan. Jom tengok akibat diakhirnya. Ada Video.

VIDEO LELAKI TERJUN DALAM JURANG LAUT TANPA ALAT PERNAFASAN JADI VIRAL

Video ada di penghujung artikel. Tiada sebarang peralatan selam scuba yang dibawa bersamanya kedalam air.

Lelaki Ni Buat Kerja Gila Terjun Dalam Jurang Dasar Laut Tanpa Alat Pernafasan. Jom Tengok Akibatnya. Ada VIDEO.

Dia kelihatan sangat bersahaja memakai wet suit & sedikit weight di belakang. Dia kelihatan hanya memakai goggle untuk melihat di dalam air.

Paling mengejutkan, dia bukan sahaja masuk ke dalam kawasan air cetek. Dia telah terjun kedalam satu jurang besar & telah buat jatuhan bebas hingga sampai menjejakkan kaki ke dasar laut didalam jurang yang amat dalam & gelap itu.

Selepas berjaya mencecah kaki di dasar, dia kelihatan pula mendaki dinding tepi jurang itu untuk naik keatas. Perilaku ini solah-olah dia kelihatan seperti sedang bermain wall climbing di darat.

Setelah sekian lama mendaki & berenang keatas, dia akhirnya sampai kepermukaan air dengan selamat. Sungguh hebat pemuda ini. BRAVO !!!

VIDEO LELAKI TERJUN JURANG BAWAH LAUT TANPA ALAT BANTUAN PERNAFASAN

Kongsikan jika anda kagum dengan keberanian lelaki ni…

Share.

1 Comment

  1. Memang berani, kagum dengannya namun tidak menakutkan sebab ramai pembantu di sekitarnya termasuk cameramen dan pembekal oksigen untuk bernafas di bahagian atas, tengah dan dasar. Lelaki ini juga sudah biasa terjun di tempat ini berdasarkan bekas laluan memanjat. Tahniah di atas usaha mereka membuat video ini😃

Leave A Reply