Baru-baru ini, Fazura telah menyambut ulang tahun kelahiran suaminya, pelakon Fattah Amin dan dilihat membuat kejutan dengan cukup meriah apabila ia dihadiri juga oleh rakan-rakan mereka.

Netizen Dedah Harga Jam Fazura, Ramai Puji 'Humble'

Fazura bagaimanapun di Instagram turut memuat naik beberapa keping foto dan terdapat juga video momen bahagia menyambut ulang tahun kelahiran Fattah Amin serta ditinggalkan ribuan tanda suka oleh peminat dan pengikut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Namun begitu, nampaknya tidak hanya itu yang menjadi tumpuan apabila satu akaun di platform TikTok menarik perhatian peminat dan warganet mengenai satu jam tangan yang digayakan oleh Fazura. Menerusi perkongsian Fazura, dia dilihat memakai jam tangan ketika di majlis ulang tahun kelahiran Fattah Amin baru-baru ini.

Melalui klip video dikongsikan ini, satu paparan yang mendedahkan harga jam tangan Fazura menjadi tumpuan ramai kerana didakwa mencecah jutaan ringgit sehinggakan hantaran ini juga menjadi perbualan hangat warganet diruangan komen selain juga ditinggalkan ribuan tanda suka.

@fazuralotsoflover😭😭😭

♬ DJ BIWIR BEUREUM-BEUREUM JAWER HAYAM PANO COKLAT KOPI SUSU – RUNTAH – DJ MANIKCI REMIX

Klip video dikongsikan pemilik akaun @fazuralotsoflover tersebut menarik tumpuan ribuan pengguna platform TikTok yang mana rata-rata peminat dan netizen juga hadir meninggalkan ratusan reaksi tentang sikap Fazura mahupun Fattah Amin yang sejak dahulu tidak suka menunjuk-nunjuk malah rata-ratanya juga tidak merasa hairan lagi dengan kejayaan selebriti jelita tersebut.

Fazura

IMG_20220919_194755

IMG_20220919_194808

Fazura

IMG_20220919_194910

IMG_20220919_194914

Sumber : HCL 

Share.

Leave A Reply