Tag: Seram

Rakam Menyanyi Dlm Bilik Air.Tapi ‘Benda’ Ini Yg Keluar.

Rakam Menyanyi Dlm Bilik Air.Tapi ‘Benda’ Ini Yg Keluar.

| June 15, 2021 | 0 Comments

Rakam Menyanyi Dlm Bilik Air.Tapi ‘Benda’ Ini Yg Keluar. | Anda Suka menyanyi dalam bilir air ketika mandi? lepas tengok video Tiktok yang dirakam ini pasti selepas ini anda teragak agak nak menyanyi dalam bilik air. Berapa ramai yang ada tabiat suka menyanyi dalam bilik air? Mesti korang pun pernah kena bebel dengan mak jangan […]

Continue Reading

KEJAM. Wanita Seperti Dirasuk Bunuh 2 Anak Gadisnya.

KEJAM. Wanita Seperti Dirasuk Bunuh 2 Anak Gadisnya.

| January 26, 2021 | 0 Comments

KEJAM. Wanita Seperti Dirasuk Bunuh 2 Anak Gadisnya. | Hyderabad: Seolah-olah dirasuk syaitan, seorang ibu sanggup menghentak mati dua anak gadisnya atas nasihat pengamal ilmu hitam. Lebih menyayat hati, bapa gadis berusia 20-an itu hanya menyaksikan anaknya dibunuh di depan mata. Gulf News melaporkan, kejadian mengejutkan itu berlaku di kampung Ankieshettypalle di daerah Chittoor di […]

Continue Reading

Barang Selalu Hilang Dlm Rumah.Rupa-rupanya Ada Sesuatu Atas Loteng Rumah.

Barang Selalu Hilang Dlm Rumah.Rupa-rupanya Ada Sesuatu Atas Loteng Rumah.

| January 23, 2021 | 0 Comments

Barang Selalu Hilang Dlm Rumah.Rupa-rupanya Ada Sesuatu Atas Loteng Rumah. | Seorang wanita berasa pelik apabila barangan milik anaknya selalu hilang dan sistem CCTV juga tidak berfungsi. Lagi mengejutkan, pada suatu hari ketika pulang ke rumah, dia mendapati penyaman udara berfungsi dan makanan di masak separuh. Baca selanjutnya. Sydney: Seorang ibu berdepan situasi menyeramkan selepas […]

Continue Reading

Seorang Lelaki Terkejut Ada Kuku Tajam Menembusi Siling Rumahnya.

Seorang Lelaki Terkejut Ada Kuku Tajam Menembusi Siling Rumahnya.

| January 10, 2021 | 0 Comments

Seorang Lelaki Terkejut Ada Kuku Tajam Menembusi Siling Rumahnya. | CANBERRA, Australia – Seorang lelaki di Australia menarik perhatian netizen apabila memuat naik gambar kuku tajam seakan-akan milik serigala jadian yang menembusi siling sebuah kediaman di laman Reddit. Menurut laporan akhbar The Sun UK kelmarin, rata-rata pengguna Reddit yang melihat gambar itu menyatakan mereka kini […]

Continue Reading

Seorang Lelaki Cedera Parah Ditetak 2 Lelaki.

Seorang Lelaki Cedera Parah Ditetak 2 Lelaki.

| November 25, 2020 | 0 Comments

Seorang Lelaki Cedera Parah Ditetak 2 Lelaki. | Teluk Intan: Lelaki parah selepas diserang dan ditetak dua lelaki tidak dikenali yang dipercayai bersenjatakan parang dalam kejadian di sebuah pasar mini di Jalan Kampung Banjar di sini, semalam. Sebelum kejadian, mangsa berusia 46 tahun itu datang ke premis itu untuk membeli barang pada 8.30 pagi. Ketua […]

Continue Reading

Jumpa Batu Misteri Ketika Mandi Sungai. Apa Yg Jadi Lepas Tu MENYERAMKAN.

Jumpa Batu Misteri Ketika Mandi Sungai. Apa Yg Jadi Lepas Tu MENYERAMKAN.

| September 28, 2020 | 0 Comments

Jumpa Batu Misteri Ketika Mandi Sungai. Apa Yg Jadi Lepas Tu MENYERAMKAN. | Di Twitter, seorang lelaki yang dikenali sebagai Fendymojo, berkongsi sebuah foto mengenai sebiji batu yang telah dijumpai olehnya ketika mandi di sebuah air terjun. Menurut Fendy, dia tidak tahu mengenai jenis batu tersebut dan adakah ianya mempunyai nilai sekiranya dijual. Rata-rata netizen […]

Continue Reading

VIDEO : Detik-Detik Mendebarkan Kanak-Kanak Jatuh  Dari Bangunan 3 Tingkat.

VIDEO : Detik-Detik Mendebarkan Kanak-Kanak Jatuh  Dari Bangunan 3 Tingkat.

| September 15, 2020 | 0 Comments

VIDEO : Detik-Detik Mendebarkan Kanak-Kanak Jatuh  Dari Bangunan 3 Tingkat. | Seorang kanak-kanak perempuan telah diselamatkan oleh orang ramai setelah terjatuh dari bangunan tiga tingkat ketika dipercayai ditinggalkan di rumah bersendirian di China, lapor Daily Mail. Melalui satu rakaman video, kanak-kanak berusia empat tahun itu dilihat tergantung di tingkap yang kira-kira 30 kaki di atas […]

Continue Reading

“Tetamu Tak Diundang” Datang ‘Melawat’ Balai Bomba Wangsa Maju.

“Tetamu Tak Diundang” Datang ‘Melawat’ Balai Bomba Wangsa Maju.

| September 14, 2020 | 0 Comments

“Tetamu Tak Diundang” Datang ‘Melawat’ Balai Bomba Wangsa Maju. |Secara kebiasaannya, orang awam pastinya akan menghubungi pihak bomba sekiranya mengesan kehadiran haiwan merbahaya di kawasan rumah. Namun begitu, terdapat kisah sebaliknya yang berlaku seperti yang dikongsikan menerusi Facebook Balai Bomba dan Penyelamat Wangsa Maju KL ini. Menurut laman Facebook tersebut, terdapat seekor ular sawa telah […]

Continue Reading

SERAM. Ada ‘Sesuatu’ Datang Lihat Bayi Tidur. Ada Video.

SERAM. Ada ‘Sesuatu’ Datang Lihat Bayi Tidur. Ada Video.

| August 11, 2020 | 0 Comments

SERAM. Ada ‘Sesuatu’ Datang Lihat Bayi Tidur. Ada Video. | Memasang kamera CCTV di bilik bayi adalah salah satu cara untuk ibu bapa mengawasi tindak tanduk anak mereka. Selain daripada itu, kamera CCTV ini juga boleh memantau bayi mereka yang sedang tidur. Manakan tidak, seperti yang kita ketahui, bayi selalunya akan terjaga pada waktu malam […]

Continue Reading

Misteri Rumah di Lumut

Misteri Rumah di Lumut

| August 10, 2020 | 0 Comments

Misteri Rumah di Lumut |Jika anda ke Lumut, perhatikan di sebelah kiri jalan yang ada apartment di atas bukit yang ada di laluan tersebut. Anda akan nampak dengan jelas rumah papan lama di atas tanah lapang yang telah usang. Sehingga kini, masih tiada laporan rasmi berkenaan rumah lama tersebut yang tidak dirobohkan, namun penduduk setempat […]

Continue Reading