Video Lembu Datang Cari Tuannya Melepak Buat Ramai Orang SUKA.| Bagi individu yang memelihara haiwan seperti kucing pasti sangat kenal dengan perangainya. Walau bagaimanapun, siapa menyangka haiwan seperti lembu juga sangat kelakar dengan perangai yang tidak dapat dijangka oleh tuannya.

Video yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikT0k atas nama Aisyaa27 ini mengenai seekor lembu dan pemilik mengundang gelak tawa ramai dengan lebih 90 ribu mata menontonnya.

Melalui perkongsian dapat dilihat seorang lelaki yang dikatakan pemilik didatangi seekor lembu yang memerhati dari jauh seperti telah mencarinya.

Lebih melucukan lembu itu yang dikatakan kenal dengan pemiliknya hanya memerhatikan kelakuan lelaki berkenaan sehingga diibaratkan oleh netizen sudah seperti isteri yang tenung suami disaat lepak.

@aizasyafika Lembu pun boleh bau tok peraih dia sndiri 🤣 Inikan manusia 🤪 #anakganu #hobisidia #minatsidia #alhamdulillah❤️ ♬ original sound – ℰ𝓁ℯ𝓃𝒶𝒶ᴿᴬᵂʳ🦋

Rata-rata netizen yang melihat tidak dapat menahan ketawa dan terus menghujani ruang komen dengan bermacam-macam respon lucu terhadap situasi itu yang sangat tidak dijangka daripada haiwan tersebut.

“Oh kat sini rupanya, aku kat rumah diabaikan makan minum pun tak bagi. Kau cari yang lain ye…”

” Lembu suruh balik tu bang, kuar xbalik2 kan dah sampai menjemput lembu tu..”

” Selalu tuan cari lembu, ni lembu yang cari tuan..”

” Oh kat sini rupanya, aku kat rumah diabaikan, makan minum pun tak bagi, kau cari yang lain ye. Siap kau balik nanti, tendangan maut aku bagi”

Sumber : Aizasyafika

Share.

Leave A Reply