Lelaki Temui Ajal Selepas Bermain Bola Sepak Di Padang | Seorang lelaki dipercayai seorang buruh menemui ajal semasa berehat ketika separuh masa pertama perlawanan bola sepak persahabatan yang disertainya di padang Selising, Pasir Puteh petang Isnin.

Lelaki Temui Ajal Selepas Bermain Bola Sepak Di Padang

Dalam kejadian jam 6.30 petang itu, lelaki berusia 53 tahun dari Kok Lanas itu duduk berehat sambil minum air dan makan sepotong pisang goreng.

Bagaimanapun, dia dipercayai mengalami sesak nafas dan rebah di tepi padang serta tidak sedarkan diri.

Ketua Polis Daerah Pasir Puteh berkata, Deputi Superintendan Ediansha Endal, rakan-rakan mangsa membawanya ke Klinik Kesihatan Selising dan Pegawai Perubatan Klinik Kesihatan mengesahkan kematian mangsa.

Menurutnya, hasil siasatan awal mendapati mangsa pernah mengadu sakit dada beberapa hari sebelum perlawanan persahabatan tersebut.

Mangsa dilaporkan telah berpisah dengan isteri dan kini tinggal berseorangan serta tidak mempunyai sebarang rekod perubatan.

Mangsa dikatakan telah dibawa ke Hospital Tengku Anis, Pasir Puteh untuk tindakan bedah dan siasat lanjut. Kematian diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

Sumber: Sinar Harian

Share.

Leave A Reply