3 Tempat Makan Best Western Di Rembau, Negeri Sembilan

| September 19, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Rembau, Negeri Sembilan | Khalifah Media Networks – Ronda-ronda mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini?

Jangan pening-pening, disini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Rembau, Negeri Sembilan. Kalau berhampiran anda mengapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh jom jamu mata dengan 3 tempat makan best di Rembau.

1. ROCAI SEMPOI

Restoran Rocai Sempoi ni bukan asing lagi bagi orang yang tinggal dikawasan sekitar. Disini bukan hanya hidangan western food disajikan, tapi ada menu tempatan menarik lain dan seafood yang anda boleh pilih. Reka hias ruangan kedai yang selesa buat pengunjung menikmati hidangan serta sesuai untuk seisi keluarga.

Harga hidangan mengikut pilihan makanan yang dipilih, jangan risau harga berpatutan sesuai dengan saiz hidangan, yang penting sedap dan pasti kekenyangan. Anda juga boleh mencuba pelbagaai aneka western dan bermacam lagi jenis masakan. Mari lihat beberapa gambar menu menarik yang disajikan di restoran Rocai Sempoi ni.

Menarik kan? Kecur liur dibuatnya, hidangan resepi mereka pastinya sedap hingga licin pinggan. Jadi apa lagi anda tunggu, boleh lah mula rancang untuk ke restoran ini. Kalau berhajat nak singgah ini alamatnya : Lot 1012 jalan terentang, 71300 Rembau, Negeri Sembilan. Jika ada sebarang pertanyaan atau mahu buat tempahan boleh call 012-9300 0245. Waktu kedai mula beroperasi pada pukul 6.00 petang hingga 12.00 pagi.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/rocaisempowestern/

2. DESA CAFE Y

Ni satu lagi kedai yang masakan yang sedap dan harganya pulak?? Memang murah harga warung, anda makan lah sampai kenyang tersandar. Ada banyak menu western yang dihidangkan untuk korang pilih sesuai selera anda. Ramai kata sedap.

Menu popular disini yang menjadi pilihan ramai iaitu chicken chop dan lamb chop. Pasti puas hati dengan resepi mereka. Jom tengok beberapa sajian menarik restoran ini. Ala sebagai preview kan, kalau berminat nanti nak singgah ke Kedai Desa Cafe Y ni kan.

Kedai Desa Cafe Y ni terletak di alamat : Taman desa permai kundur, 71300 Rembau, Negeri Sembilan. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi : 011-1540 5603. Dibuka mulai pukul 4.00 pm – 12.00 am.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/desacafey1994/

3. SALMI CORNER

Kedai Salmi Corner pilihan terakhir ni pun bukan main sedap menu western mereka. Ada bermacam jenis western food yang anda boleh pilih. Harga pula memang bajet, sungguh murah dah la sedap pulak tu. Berbaloi-baloi dan jamin puas hati. Jom tengok antara gambar-gambar menu yang pasti kecur liur ada disini.

Kedai Salmi Corner ini terletak di lokasi perniagaan : Medan Selera Chembong. Jadi boleh rancang perjalanan anda bersama keluarga atau rakan-rakan untuk ke sini nanti.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/Salmi-Corner-Medan-Selera-Chembong/301016770016403

Habis baca jangan lupa kongsikan artikel ini pada yang lain sama ye!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *