RSSTEMPAT MAKAN BEST

3 Tempat Makan Best Western Di Georgetown, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Georgetown, Pulau Pinang

| June 12, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Georgetown, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Pulau Pinang adalah salah satu negeri yang dikatakan syurga makanan. Makanan di sini lebih kepada masakan ala-ala rempah. Seperti nasi kandar, mee goreng dan banyak lagi. Namun jika anda seorang penggemar makan barat, usah khawatir untuk mencari kedai yang menyediakan western yang […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Nibong Tebal, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Nibong Tebal, Pulau Pinang

| June 12, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Nibong Tebal, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Pernah tak anda mengalami situasi bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini? Jangan pening-pening, disini kami memberi tiga pilihan tempat makan […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kepala Batas, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Kepala Batas, Pulau Pinang

| June 11, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kepala Batas, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Jikalau kita ke Pulau Pinang, Selain melawat tempat menarik disana antara tempat lain yang selalu ditujui adalah tempat makan. Sudah semestinya tempat makan yang sedap dan best yang kita cari kan? Disini kami memberikan 3 pilihan tempat makan best western […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best western Di Permatang Pauh, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best western Di Permatang Pauh, Pulau Pinang

| June 10, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best western Di Permatang Pauh, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Perut dah mula bernyanyi-nyanyi kelaparan, anda masih lagi tercari-cari tempat makan di kawasan Permatang Pauh. Mestilah nak cari kedai makan yang best dan sedap kan? Jangan pening-pening, disini kami bantu anda untuk membuat pilihan tempat makan best yang anda boleh pergi. […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Balik Pulau, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Balik Pulau, Pulau Pinang

| June 10, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Balik Pulau, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Lazimnya jika kita berkunjung ke sesuatu tempat atas sebarang urusan, antara perkara yang boleh dikatakan penting juga adalah kat mana nak makan, nak makan yang best-best, sedap dan kalau boleh murah. Jangan risau, disini kami memberikan pilihan tempat makan best western […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Bayan Lepas, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Bayan Lepas, Pulau Pinang

| June 6, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Bayan Lepas, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Pulau Pinang sememangnya terkenal dengan pelbagai jenis makanan yang berasaskan rempah seperti nasi kandar, roti canai yang dimakan dengan kuah kari pekat, pasembur dan banyak lagi. Tidak lupa juga ikan bakar Penang, maklumlah Pulau Pinang dekat dengan dengan laut. Namun jika […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Dua, Pulau Pinang

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Dua, Pulau Pinang

| June 5, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Sungai Dua, Pulau Pinang | Khalifah Media Networks – Sekiranya anda memandu dari arah Seberang Jaya ke Sungai Petani atau sebaliknya menggunakan lebuhraya utara selatan, anda pastinya akan berjumpa susur keluar ke Sungai Dua. Maka sekiranya anda semua berminat untuk sama-sama menjejakkan kaki serta menikmati sendiri pilihan makanan yang di […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Perlis

3 Tempat Makan Best Western Di Perlis

| June 3, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Perlis | Khalifah Media Networks – Jika anda bercadang untuk ke negeri di utara tanah air iaitu Perlis, sama ada atas urusan kerja mahupun pulang ke kampung halaman. Jangan risau jika anda penggemar makanan western food tetapi tidak tahu kat Perlis ni dimana ada kedai western. Usah pening kerana […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah

| June 3, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kuala Kedah | Khalifah Media Networks – Sudah boring makan tempat yang sama saja setiap kali. Teringin sesekali ubah angin nak makan kat tempat lain pula. Tapi tak tahu kat mana? Jangan risau, kali ini kami kongsikan pula tempat makan best yang anda boleh terjah. Di sini kami memberi […]

Continue Reading

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah

| May 31, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Changlun Kedah | Khalifah Media networks – Lazimnya kita kalau ke mana-mana tempat, antara perkara penting mesti mencari tempat makan yang best kan? Ok jangan risau, kami akan mudahkan urusan anda dengan memberi ‘port’ baik untuk anda menjamu selera. Disini kami memberikan anda 3 pilihan tempat makan best western […]

Continue Reading