3 Tempat Makan Best Western Di Sandakan, Sabah

| January 10, 2019 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Sandakan, Sabah | Khalifah Media Networks – Bawa keluarga atau rakan mencari tempat untuk menjamu selera? Pernah tak anda mengalami situasi ini bila ke sesuatu tempat tercari-cari kat mana nak makan yang best dan sedap? Perut pun mula lapar, kita pun tertanya-tanya mana tempat makan best kat sini?

Jangan pening-pening, disini kami memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap di Sandakan, Sabah. Kalau berhampiran anda mengapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh jom jamu mata dengan 3 tempat makan best di Sandakan.

1. RESTORAN SRI GADING

Restoran SRI Gading ni bukan asing lagi bagi orang yang tinggal dikawasan sekitar Sandakan. Disini bukan hanya hidangan western food disajikan, tapi ada menu tempatan menarik lain yang anda boleh pilih. Reka hias ruangan kedai yang selesa buat pengunjung menikmati hidangan serta sesuai untuk seisi keluarga.

Harga hidangan mengikut pilihan makanan yang dipilih, jangan risau harga berpatutan sesuai dengan saiz hidangan, yang penting sedap dan pasti kekenyangan. Anda juga boleh mencuba pelbagaai aneka western dan bermacam lagi jenis masakan. Mari lihat beberapa gambar menu menarik yang disajikan di Restoran SRI Gading ni.

Menarik kan? Kecur liur dibuatnya, hidangan resepi mereka pastinya sedap hingga licin pinggan. Jadi apa lagi anda tunggu, boleh lah mula rancang untuk ke SRI Gading di Sandakan ini. Kalau berhajat nak singgah ini alamatnya : Bandar Labuk Jaya, 90000 Sandakan, Sabah. Jika ada sebarang pertanyaan atau mahu buat tempahan boleh call 016-829 9011.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/restoransrigadingsandakan/

2. RESTORAN KAK CIL

Ni satu lagi kedai yang masakan yang sedap dan harganya pulak?? Memang murah harga warung, anda makan lah sampai kenyang tersandar. Ada banyak menu western yang dihidangkan untuk korang pilih sesuai selera anda. Ramai kata sedap.

Menu popular disini yang menjadi pilihan ramai iaitu chicken chop dan lamb chop. Pasti puas hati dengan resepi mereka. Jom tengok beberapa sajian menarik restoran ini. Ala sebagai preview kan, kalau berminat nanti nak singgah ke Restoran Kak CiL ni kan.

Restoran Kak CiL ni terletak di alamat : Ground Floor, Lot 6, Jalan Utara, Bandar Utama IJM, BT6, 90000 Sandakan, Sabah. Dibuka mulai pukul 7.00 am – 11.00 pm. Jadi boleh rancang masa dan hari anda untuk ke sini nanti bersama keluarga atau rakan.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/restorankakcil/

3. SE7ENDAYS CAFE

Kedai Se7endays Cafe pilihan terakhir ni pun bukan main sedap menu western mereka. Ada bermacam jenis western food yang anda boleh pilih. Harga pula memang bajet, sungguh murah dah la sedap pulak tu. Berbaloi-baloi dan jamin puas hati. Jom tengok antara gambar-gambar menu yang pasti kecur liur ada disini.

Kedai Se7endays Cafe ini terletak di lokasi perniagaan : Harbour Square, 90000 Sandakan, Sabah. Boleh hubungi nombor 017-836 9142 untuk pertanyaan jika sesat atau membuat tempahan. Beroperasi mula pukul 7.00am hingga 10.00pm. Jadi boleh rancang perjalanan anda bersama keluarga atau rakan-rakan untuk ke sini nanti.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/se7endayscafe/

Habis baca jangan lupa kongsikan artikel ini pada yang lain sama ye!

Tags: , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *